Κατασχέθηκαν 25 τόνοι κρέατος εμποτισμένο με φορμαλίνη από παράνομη μονάδα επεξεργασίας κρέατος Chonburi

ΦΩΤΟ: เรื่องเล่าเช้านี้

Σρι Ράτσα, Τσονμπούρι —

Αξιωματούχοι του Τμήματος Ανάπτυξης Κτηνοτροφίας της Ταϊλάνδης κατέσχεσαν χθες, 25 Δεκεμβρίου, 3 τόνους παραπροϊόντα χοίρων και αγελάδων και άλλο κρέας εμποτισμένο με φορμαλίνη από παράνομο εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος στην περιοχή Σρι Ράτσα.

Το κρέας, δυνητικά αξίας περίπου πέντε εκατομμυρίων μπατ, ανακαλύφθηκε μέσα σε δοχεία ψύξης και ψυχρότερες δεξαμενές, σύμφωνα με τον Somchuan Ratanamungklanon, γενικό διευθυντή του τμήματος. Τα κατασχεθέντα προϊόντα προορίζονταν για περισσότερα από 60 καταστήματα bar-b-que γύρω από το Chonburi.

Ο Somchuan πρόσθεσε ότι αποφάσισε να κάνει επιδρομή στο εργοστάσιο αφού οι κάτοικοι της περιοχής του είχαν παραπονεθεί για μια άσχημη μυρωδιά που αναδύθηκε από την εγκατάσταση, ενώ κάποιοι ανησυχούσαν ότι το μέρος θα μπορούσε να μεταδώσει ασθένεια στην κοινότητα.

ΦΩΤΟ: เรื่องเล่าเช้านี้

Οι υπάλληλοι βρήκαν επίσης 2,300 αποδείξεις, που έδειχναν τα ονόματα των πελατών και τις ποσότητες των προϊόντων κρέατος που τους παραδόθηκαν. Ο γενικός διευθυντής είπε ότι δείγματα των προϊόντων κρέατος θα αναλυθούν στο εργαστήριο για να διαπιστωθεί εάν περιείχαν επικίνδυνες ουσίες ή ασθένειες. Τα υπόλοιπα προϊόντα θα κατασχεθούν.

Ο Σομτσουάν είπε στον ιδιοκτήτη του εργοστασίου να παράσχει την άδεια λειτουργίας στους αξιωματούχους του ζωικού κεφαλαίου εντός 15 ημερών, διαφορετικά το κρέας που κατασχέθηκε θα θάφτηκε ή θα κάηκε.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.