Περισσότεροι από 180 πλανόδιοι πωλητές πρόκειται να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ Pattaya Walk and Eat από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

  Το επερχόμενο φεστιβάλ Pattaya Walk and Eat σίγουρα θα είναι γεμάτο, καθώς περισσότεροι από 180 πλανόδιοι πωλητές φαγητού, ειδικά αυτοί που πωλούν θαλασσινά, πρόκειται να βρεθούν στο φεστιβάλ, δήλωσε ο δήμαρχος της Pattaya Poramase Ngampiches την 1η Δεκεμβρίου 2022.

Το φεστιβάλ με θέμα την υπαίθρια αγορά στοχεύει να βοηθήσει τους ντόπιους πωλητές στην ψαραγορά Naklua στην Παλιά Πόλη Naklua να βγάλουν επιπλέον χρήματα αφού τα πράγματα ήπιαν για χρόνια κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το φεστιβάλ διοργανώθηκε σε συνεργασία με τις κοινότητες Lan Pho, Old Naklua Market, Praisanee και Chong Lom. 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, θα υπάρχουν τουλάχιστον 180 πλανόδιοι πωλητές που θα επικεντρώνονται σε φρέσκα θαλασσινά για να διαλέξετε, καθώς και σε συναυλίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες για παιδιά και πολλές παραστάσεις. 

Ωστόσο, λόγω περιορισμένου χώρου, η κύρια σκηνή για τις παραστάσεις θα μεταφερθεί στη γέφυρα Saphan Yawn. Πλήθος θεατών αναμένεται να βρίσκεται εκεί για να παρακολουθήσει παραστάσεις και συναυλίες μαθητών κάθε Σαββατοκύριακο από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου. 

Το φεστιβάλ Walk and Eat είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες από τις 4 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. Παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης στην αγορά Amorn Nakorn και στο ίδρυμα διάσωσης Sawang Boriboon. Για περισσότερες φωτογραφίες, κάντε κλικ εδώ!

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.