Ακριβό, αχρησιμοποίητο λόμπι και τουαλέτες στο λιμάνι της Πατάγια θα γκρεμιστούν μετά από πέντε χρόνια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

  Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πατάγια ψήφισε την κατάρριψη ενός ακριβού, αχρησιμοποίητου λόμπι στο λιμάνι της Πατάγια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιήθηκε μόνο μία φορά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το κτίριο που έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ως πολυτελές, κλιματιζόμενο λόμπι για επιβάτες που ταξίδευαν στο λιμάνι Pattaya στη Νότια Πατάγια, κατασκευάστηκε κατά τη διοίκηση του Εθνικού Συμβουλίου για την Ειρήνη και την Τάξη (NCPO) τον Οκτώβριο του 2016, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. .

Παρά το μεγάλο χρηματικό ποσό που δαπανήθηκε στο λόμπι, είχε χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά για να φιλοξενήσει μια εκδήλωση από την ολοκλήρωση της κατασκευής του το 2017. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι χιλιάδες ταξιδιώτες επισκέπτονταν το λιμάνι κάθε μέρα, αλλά το λόμπι παρέμενε πάντα κλειστό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Εκτός από το λόμπι, το κτίριο φιλοξενούσε επίσης μια δημόσια τουαλέτα, η οποία δεν ήταν λειτουργική, ήταν κλειστή για το κοινό και κατέρρευσε.

Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια, Manoch Nongyai, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε να γκρεμιστεί το λόμπι επειδή ήθελαν έναν μεγαλύτερο χώρο για την εγκατάσταση θέσεων για να φιλοξενήσει τους ταξιδιώτες. Ο Manoch παραδέχτηκε ότι το λόμπι σπάνια εξυπηρετούσε τον σκοπό του και οι άνθρωποι το χρησιμοποιούσαν μόνο για να αποφύγουν τη βροχή και τη ζέστη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Μετά την κατεδάφιση και την εγκατάσταση καθισμάτων, ο νέος χώρος θα μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 100 εξαντλημένους ταξιδιώτες, είπε ο Manoch.

Ο αντιδήμαρχος δεν σχολίασε το ακριβές ύψος του προϋπολογισμού ούτε την κριτική των netizens ότι ήταν σπατάλη χρημάτων. Ο Manoch σημείωσε ότι τα θέματα «ανάδοχου» σχετικά με το ποιος θα διαχειριζόταν το λόμπι και τις τουαλέτες ήταν μέρος του ζητήματος.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.