Το νεογέννητο μωρό επιζεί ως εκ θαύματος αφού το πέταξε η έφηβη μητέρα στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένα νεογέννητο μωρό βρέθηκε ζωντανό και σώθηκε από ένα σωρό σκουπίδια στην Πατάγια, σύμφωνα με πληροφορίες, αφού το εγκατέλειψε μια έφηβη μητέρα.

Το μωρό ανακαλύφθηκε από έναν 54χρονο καλό Σαμαρείτη, τον κ. Surachai Kaewpha, στις 6 το πρωί σήμερα, 27 Νοεμβρίου. Ο Surachai είπε στο The Pattaya News ότι άκουσε ένα ελαφρύ κλάμα από ένα σωρό σκουπιδιών στην άκρη του δρόμου και αποφάσισε να ψάξει μέσα στο σωρό μέχρι που βρήκε το μωρό γεμιστό μέσα σε μια πλαστική σακούλα.

Η σκηνή του περιστατικού ήταν στο Soi Phothisan 1/1 στην υποπεριφέρεια Naklua του Banglamung, Chonburi.

Μια ομάδα θεατών άφησε τα σπίτια τους για να κοιτάξει το νεογέννητο μωρό, επικρίνοντας σύμφωνα με πληροφορίες την απρόσεκτη μητέρα του. Το μωρό ήταν αρσενικό και τυλιγμένο σε ματωμένο χαρτί, σύμφωνα με τους διασώστες Sawang Boriboon. Μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο νοσοκομείο Banglamung για να τον φροντίσει ιατρικό προσωπικό.

Ένας από τους διασώστες, ο κ. Thanapong Okun, είπε στο The Pattaya News ότι έλαβε μια αναφορά για μια τραυματισμένη έφηβη ηλικίας περίπου 17 ετών μία ώρα πριν βρεθεί το μωρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έφηβη αιμορραγούσε βαριά και άφηνε ίχνη αίματος στις σκάλες και στο πάτωμα της πολυκατοικίας που ενοικιαζόταν.

Ο άγνωστος έφηβος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο. Ο Thanapong είπε ότι η έφηβη του είπε ότι είχε μόνο περίοδο. Πλάνα CCTV ωστόσο έδειξαν ότι η έφηβη κρατούσε μια πλαστική σακούλα καθώς έβγαινε από την πολυκατοικία της και επέστρεφε χωρίς αυτήν.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Nattawat Ploenchit, αξιωματικός έρευνας από το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια, είπε ότι το βρέφος ζύγιζε 3.7 κιλά και ήταν καλά στην υγεία του. Έλαβε την απαραίτητη φροντίδα στο νοσοκομείο Banglamung. Ο αστυνομικός θα ανακρίνει τη γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο αργότερα για να προσδιορίσει αν ήταν η μητέρα.

Μέχρι την ώρα του Τύπου η ύποπτη μητέρα δεν είχε εντοπιστεί.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.