Άστεγος βοήθησε αφού βρέθηκε να περπατάει γυμνός στην παραλία Pattaya σαστισμένος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Ένας άγνωστος άστεγος συνελήφθη και βοήθησε η αστυνομία της Πατάγια αφού προκάλεσε ανησυχίες στους θαμώνες της παραλίας με το γυμνό του σώμα.

Ο άδυτος άνδρας ηλικίας 30-40 ετών εθεάθη στην παραλία Πατάγια μπροστά από το Soi 12 χθες το βράδυ, 23 Νοεμβρίου. Ανήσυχοι θαμώνες της παραλίας κάλεσαν την αστυνομία της Πατάγια για να τον ελέγξουν καθώς φαινόταν χαμένος, ζαλισμένος και μπερδεμένος και χρειαζόταν βοήθεια.

Οι αστυνομικοί έφτασαν και έδωσαν ρούχα, φαγητό και νερό στον άστεγο. Αφού τελείωσε το γεύμα, ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κέντρο αστέγων. Δεν έδωσε κανένα είδος ταυτότητας ούτε απάντησε σε καμία ερώτηση. Ο άνδρας επίσης δεν ήταν επιθετικός και πολύ ήρεμος αλλά αποστασιοποιημένος.

Η αστυνομία αποφάσισε να μην κατηγορήσει τον άνδρα για οποιοδήποτε έγκλημα, καθώς πίστευε ότι έπασχε από ψυχική ασθένεια και χρειαζόταν βοήθεια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.