Το φερόμενο αφεντικό της κινεζικής «μαφίας» παραδόθηκε στην αστυνομία της Μπανγκόκ, αρνείται όλες τις κατηγορίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Bangkok Post

Εθνική -

Ένα φερόμενο αφεντικό της κινεζικής μαφίας με το όνομα «Tuhao» παραδόθηκε στην αστυνομία της Μπανγκόκ την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, αφού κατηγορήθηκε για συμπαιγνία στο παράνομο εμπόριο ναρκωτικών και λειτουργία παράνομου νυχτερινού κέντρου.

Η πραγματική ταυτότητα του υπόπτου αποκαλύφθηκε από την αστυνομία ως Chaiyanat Kornchayanant, ο οποίος έγινε πολιτογραφημένος Ταϊλανδός πριν από αρκετά χρόνια, αλλά είναι αρχικά Κινέζος. Ανέφερε στον αναπληρωτή αρχηγό της εθνικής αστυνομίας Πολ. Ο στρατηγός Surachate "Big Joke" Hakparn στο Royal Thai Police Sports Club στη Μπανγκόκ χθες, αφού το Νότιο Ποινικό Δικαστήριο της Μπανγκόκ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του για φερόμενη συνέργεια στο παράνομο εμπόριο ναρκωτικών και κατοχή ψυχοτρόπου ουσίας με πρόθεση πώλησης.

Το πρωί της Τετάρτης, αστυνομικοί ερεύνησαν δύο τοποθεσίες για τις οποίες υπάρχουν υποψίες ότι ήταν τα κρησφύγετα του Chaiyanat και βρήκαν μόνο τη σύζυγό του από την Ταϊλάνδη, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν συνταγματάρχης της αστυνομίας. Η σύζυγος ήταν συνεργάσιμη και είπε στον Chaiyanat να παραδοθεί στο Big Joke την ίδια μέρα.

Το Big Joke επιβεβαίωσε ότι η σύζυγος του Chaiyanat ήταν συνταγματάρχης της αστυνομίας που συνδέεται με την υποδιαίρεση εξωτερικών υποθέσεων και ανιψιά ενός πρώην αρχηγού της εθνικής αστυνομίας και αναπληρωτή πρωθυπουργού. Το όνομά της αποκρύφτηκε από τον Τύπο από το Big Joke εν αναμονή της έρευνας.

Ο Chaiyanat, ή Tuhao, φέρεται να νοίκιασε το κτίριο που στέγαζε ένα διαβόητο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, το Jinling, όπου η αστυνομία βρήκε Κινέζους τουρίστες να παίρνουν παράνομα ναρκωτικά μέσα τον περασμένο μήνα. Ωστόσο, αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς, αρνήθηκε συνεντεύξεις και είπε ότι επιφυλάσσεται της υπεράσπισής του για το δικαστήριο.

Η αστυνομία της Μπανγκόκ θα ζητήσει την έγκριση του Ποινικού Δικαστηρίου της Νότιας Μπανγκόκ για να συλλάβει τον ύποπτο και να αντιταχθεί στην καταβολή εγγύησης. Ο Big Joke δήλωσε ότι χρειαζόταν τρεις εβδομάδες για να ερευνήσει σωστά την περίπλοκη υπόθεση.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.