Αφεθείτε στην πολυτελή κουζίνα απολαμβάνοντας το Pattaya Fireworks Festival στο Sola Luna

Πατάγια -

Το εστιατόριο του τελευταίου ορόφου, Sola Luna, έχει μια ειδική προώθηση για όσους αναζητούν ένα μέρος για να απολαύσουν μια καθαρή, ιδιωτική θέα στο Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Pattaya 2022.

  • Το ειδικό τραπέζι για δύο

Σε αυτήν την προσφορά, θα δοκιμάσετε το μοναδικό, νόστιμο σετ της Sola Luna που περιλαμβάνει:

Starter – Seed Scallop ροδάκινο με Yuzu Edamame Puree

Salad – Tomato Caprese Salad with Bocconcini

Σούπα – Σούπα καβουριού ψητή κολοκύθας.

Ζυμαρικά – Θαλασσινά Linguine aglio

Κύριο πιάτο – παρμεζάνα με κρούστα από σολομό με σάλτσα βουτύρου λεμονιού. Ή, Αυστραλιανή βοδινό ασκαλώνιο κόκκινο κρασί σφενδάμου baby carrots.

Επιδόρπιο – Cheesecake Blueberry

Ποτό – Passion mojito

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κράτηση δύο θέσεων εκ των προτέρων με μόνο 3,600 μπατ, από σήμερα – 24 Νοεμβρίου 2022. Αυτό το σετ συνοδεύεται από δωρεάν ποτά!

Ή αν θέλετε να κλείσετε μόνο μία θέση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους αμέσως καλώντας τα 080-280-7009 και 033-268-855 και να λάβετε έκπτωση για να απολαύσετε το ίδιο σετ μόνο με 2,290 μπατ. Αυτό ισχύει μόνο όταν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Το Sola Luna βρίσκεται στον 32ο όροφο του Grande Center Point Space Pattaya. Προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.