Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Never Land σε προσωρινό κλείσιμο μετά την επιθεώρηση της αστυνομίας στο Chonburi, ο ιδιοκτήτης του Mountain B εκλιπαρεί για συμπαράσταση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NeverNeverland Bar&Bistro

Περιοχή Sattahip, Chonburi —

  Το νυχτερινό κέντρο Never Land, το οποίο φέρεται να χτίστηκε στους ίδιους χώρους με το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Mountain B όπου δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά, είναι προσωρινά κλειστό μετά από επιθεώρηση της αστυνομίας του Sattahip την ημέρα των εγκαινίων του το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.

Η περιοχή όπου βρισκόταν το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Mountain B βρισκόταν κάτω από πενταετή εντολή κλεισίματος που εκδόθηκε από τον κυβερνήτη Chonburi, σύμφωνα με τον Pol. Αντισυνταγματάρχης Wuttipong Somjai, Έφορος του αστυνομικού τμήματος Plu Ta Luang.

Η αστυνομία εξέταζε τον τίτλο ιδιοκτησίας του μικτού μπαρ και εστιατορίου, Never Land, για να διαπιστώσει εάν τεχνικά πέφτει στους ίδιους χώρους και προσγειώνεται νόμιμα με το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Mountain B και παραβίασε την εντολή του κυβερνήτη. Το Neverland, το οποίο είναι ένας υπαίθριος χώρος, βρίσκεται κοντά στο γκρεμισμένο κλαμπ, αλλά όχι στην ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν.

ΦΩΤΟ: ข่าวเมืองชล

Ωστόσο, μετά το αστυνομική επιθεώρηση στις 19 Νοεμβρίου, ο ιδιοκτήτης του Mountain B, Pongsiri Panprasong (ευρέως γνωστός ως Sia B), δημοσίευσε στον τοίχο του στο Facebook, «Είμαι ο B, ο ιδιοκτήτης του Mountain B. Έχω αποδεχτεί την ενοχή μου και είμαι πρόθυμος να αποζημιώσω για αυτό που ποτέ δεν ήθελα να συμβεί. ”

«Η ζωή μου έχει καταστραφεί», συνέχισε ο Sai B, «Ξόδεψα όλες τις οικονομίες μου για να αποζημιώσω τα θύματα και τις οικογένειές τους και είμαι πρόθυμος να πουλήσω όλη μου την περιουσία για να τους αποζημιώσω. Δεν είμαι αδιάφορος για αυτό που συνέβη».

«Ωστόσο, τώρα πρέπει να βγάλω τα προς το ζην. Παρακαλώ μην με πιέζετε και αφήστε τους διαχειριστές των νέων χώρων (της Never Land) να βγάλουν τα προς το ζην γιατί δεν ενεπλάκησαν με τη φωτιά ή το ατύχημα…» κατέληξε ο Sia B, διαψεύδοντας τις διαδικτυακές φήμες ότι ήταν ιδιοκτήτης της Neverland.

Ο Sia B πούλησε το εστιατόριό του, Mountain Bar & Bistro, το οποίο ήταν συνδεδεμένο με το νυχτερινό κέντρο Mountain B, με τον ιδιοκτήτη του Never Land κάποια στιγμή στο παρελθόν. Ο ιδιοκτήτης του Neverland δεν αναγνωρίστηκε από τη Sia B ή τις αρχές επιβολής του νόμου.

Το νυχτερινό κέντρο Never Land, ωστόσο, ανακοίνωσε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στη σελίδα του στο Facebook ότι είναι σε προσωρινό κλείσιμο συντήρησης χωρίς να αναφέρει ημερομηνία για την επαναλειτουργία του.

Τουλάχιστον ένας επιζών της πυρκαγιάς, ένας μουσικός, έκανε μια δημόσια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook υποστηρίζοντας ότι δεν είχε ακόμη αποζημιωθεί πλήρως για τα τραύματά του και προέτρεψε την αστυνομία να μην επιτρέψει να ανοίξει καμία επιχείρηση νυχτερινής διασκέδασης στη γη μετά το τραγικό δυστύχημα. Πολλοί εξοργισμένοι σχολιαστές στο Διαδίκτυο είπαν επίσης ότι πιστεύουν ότι ολόκληρη η περιοχή θα έπρεπε να καταστραφεί με μπουλντόζες και να μετατραπεί σε μνημείο και να μην χρησιμοποιείται για περισσότερους χώρους νυχτερινής διασκέδασης.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.