Η Ταϊλάνδη εισάγει το οικονομικό μοντέλο BCG στη συνεδρίαση της APEC

Ταϊλάνδη -

Η Ταϊλάνδη εισήγαγε το μοντέλο βιο-κυκλικής-πράσινης οικονομίας στη σύνοδο κορυφής της APEC σήμερα το πρωί (18 Νοεμβρίουth).

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-o-cha εισήγαγε την Ισορροπημένη, Περιεκτική και Βιώσιμη Ανάπτυξη στο πλαίσιο του Μοντέλου BCG (Μοντέλο Βιοκυκλικής Πράσινης Οικονομίας). Το μοντέλο στοχεύει να ωθήσει την BCG να παγκοσμιοποιηθεί. ​Το μοντέλο BCG έχει ως στόχο να υποστηρίξει τους κατασκευαστές και την καινοτομία για την τόνωση της οικονομίας με μικρότερη επίδραση στο περιβάλλον καθώς ο κόσμος έχει επηρεαστεί από την κλιματική αλλαγή, σύμφωνα με την Prayut. Η Ταϊλάνδη πιστεύει ότι το μοντέλο BCG είναι μια διεθνής ιδέα που μπορεί να ξεκινήσει στην Μπανγκόκ, την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης.

Επιπλέον, η Ταϊλάνδη ενθαρρύνει τη σύνοδο κορυφής της APEC να ανακτήσει το περιβάλλον μαζί με την ανάκαμψη της οικονομίας μετά την κρίση του Covid-19.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/