Ένας Ταϊλανδός σε εμφανή ψύχωση προκαλεί μια σκηνή στην Πατάγια, σχεδόν δώδεκα αστυνομικοί κλήθηκαν να τον υποτάξουν

Πατάγια -

  Ένας Ταϊλανδός που φέρεται να είχε προηγούμενα ψυχιατρικά προβλήματα και πρόσφατα βρισκόταν σε απεξάρτηση, ξαφνικά σάστισε και προκάλεσε όλεθρο μέσα στο σπίτι του στην Πατάγια χθες το βράδυ.

Ο άνδρας ντυμένος μόνο με σκούρα κολάν κατέστρεφε την περιουσία του μέσα στο σπίτι του στο Soi Paniad Chang στην κεντρική Πατάγια όταν η αστυνομία της Πατάγια έφτασε στις 6 το απόγευμα της Τρίτης 15 Νοεμβρίου.

Δέκα αστυνομικοί εξοπλισμένοι με σιδερένιες ράβδους και τέιζερ έκλεισαν την μπροστινή πύλη του σπιτιού και προσπάθησαν να ηρεμήσουν λεκτικά τον άγνωστο άνδρα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο άνδρας, ο οποίος βρισκόταν σε εμφανή ψύχωση, στη συνέχεια άρχισε να κάνει έξαψη και να σπάει ξανά τα πράγματα, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να εντείνουν τα μέτρα τους χρησιμοποιώντας ένα τέιζερ.

Δυστυχώς, το τέιζερ απέτυχε επίσης να υποτάξει τον άνδρα, έτσι οι αστυνομικοί χρειάστηκε να κινηθούν πάνω του και χρησιμοποίησαν σιδερένιες ράβδους για να τον ακινητοποιήσουν. Ο αναστατωμένος άνδρας τελικά ηρέμησε μετά από 40 λεπτά.

Η αστυνομία ρώτησε τον φίλο του άνδρα για τη συμπεριφορά του και τους είπαν ότι ο άνδρας έπασχε από ψυχικό πρόβλημα πριν από τέσσερα χρόνια. Ο ανώνυμος φίλος είπε ότι πίστευε ότι ο άνδρας ήταν καλύτερα πρόσφατα, αλλά κατηγόρησε πολλές συνήθειες που προκάλεσαν τη συμπεριφορά του, όπως το κάπνισμα κάνναβης και η παρακολούθηση βίαιων ειδήσεων. Το TPN σημειώνει ότι αυτή είναι η γνώμη του φίλου και όχι μια αδειοδοτημένη ιατρική διάγνωση.

Τα ονόματα των εμπλεκομένων στο περιστατικό αποκρύπτονται από την αστυνομία λόγω της ευαισθησίας της κατάστασης.

 

Η αστυνομία της Πατάγια συντονίστηκε με το νοσοκομείο Banglamung για να πάρουν τον άνδρα υπό τη φροντίδα τους και να βρουν την ακριβή αιτία της ψύχωσής του.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.