Ο πρωθυπουργός της Καμπότζης Χουν Σεν δεν θα παραστεί στη σύνοδο κορυφής της APEC στην Μπανγκόκ αφού βρέθηκε θετικός στον Covid-19

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Matichon Online

Εθνική -

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός της Καμπότζης Χουν Σεν δεν θα παραστεί στη σύνοδο κορυφής της APEC στην Μπανγκόκ αφού βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Ο πρωθυπουργός της Καμπότζης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ινδονησίας όπου πήγε για τη σύνοδο κορυφής της G20, δήλωσε ο Nuttaphan Noppakhun, αναπληρωτής εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης.

Πριν συνειδητοποιήσει τη μόλυνση του με τον Covid-19, ο Χουν Σεν είχε φιλοξενήσει πολλούς παγκόσμιους ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και του πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης Πράγιοτ Τσαν Ο'Τσα σε μια σύνοδο κορυφής στην Πνομ Πενχ. Ο Λευκός Οίκος είπε ότι ο Μπάιντεν ήταν αρνητικός την Τρίτη και δεν ήρθε σε στενή επαφή με τον Χουν Γερουσιαστή. Ο Πράιουτ είπε επίσης ότι ήταν αρνητικός και ότι θα φιλοξενήσει την APEC κανονικά.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης είπε ότι είναι κρίμα που ο πρωθυπουργός της Καμπότζης δεν θα μπορέσει να παραστεί αυτοπροσώπως στη σύνοδο κορυφής της APEC στις 18 και 19 Νοεμβρίου. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός της Καμπότζης θα συνεχίσει να στείλει τους εκπροσώπους του για να τον εκπροσωπήσουν στη συνάντηση.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.