Ο πρωθυπουργός της Καμπότζης Χουν Σεν δεν θα παραστεί στη σύνοδο κορυφής της APEC στην Μπανγκόκ αφού βρέθηκε θετικός στον Covid-19

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Matichon Online

Εθνική -

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός της Καμπότζης Χουν Σεν δεν θα παραστεί στη σύνοδο κορυφής της APEC στην Μπανγκόκ αφού βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Ο πρωθυπουργός της Καμπότζης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ινδονησίας όπου πήγε για τη σύνοδο κορυφής της G20, δήλωσε ο Nuttaphan Noppakhun, αναπληρωτής εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης.

Πριν συνειδητοποιήσει τη μόλυνση του με τον Covid-19, ο Χουν Σεν είχε φιλοξενήσει πολλούς παγκόσμιους ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και του πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης Πράγιοτ Τσαν Ο'Τσα σε μια σύνοδο κορυφής στην Πνομ Πενχ. Ο Λευκός Οίκος είπε ότι ο Μπάιντεν ήταν αρνητικός την Τρίτη και δεν ήρθε σε στενή επαφή με τον Χουν Γερουσιαστή. Ο Πράιουτ είπε επίσης ότι ήταν αρνητικός και ότι θα φιλοξενήσει την APEC κανονικά.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης είπε ότι είναι κρίμα που ο πρωθυπουργός της Καμπότζης δεν θα μπορέσει να παραστεί αυτοπροσώπως στη σύνοδο κορυφής της APEC στις 18 και 19 Νοεμβρίου. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός της Καμπότζης θα συνεχίσει να στείλει τους εκπροσώπους του για να τον εκπροσωπήσουν στη συνάντηση.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.