Η ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε όλεθρο στην Πατάγια, βλάπτει τα οχήματα των τουριστών

Πατάγια -

Οι κάτοικοι και οι τουρίστες της Πατάγια χρειάστηκε να υπομείνουν τις πλημμύρες που κατέστρεψαν τις περιουσίες και τα οχήματά τους σε πολλές περιοχές μετά τη δυνατή βροχόπτωση που προκάλεσε χθες την πόλη.

Μια νεροποντή έπληξε τις περισσότερες περιοχές της Πατάγια στις 2 το μεσημέρι και διήρκεσε για περισσότερο από μία ώρα τη Δευτέρα, ανέφεραν οι δημοσιογράφοι του The Pattaya News. Οι χαμηλές περιοχές, όπως ο δρόμος κατά μήκος του σιδηροδρόμου, το Soi Khao Talo, το Soi Wat Tham Samakhi και το Khao Talo Road, πλημμύρισαν, με τη στάθμη του νερού να κυμαίνεται από 30 cm έως 1 m.

Το αυτοκίνητο ενός ξένου τουρίστα που είχε κολλήσει στον σιδηροδρομικό δρόμο ήταν μισοβυθισμένο, αναγκάζοντας τον άνδρα τουρίστα να φύγει από το όχημά του μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Οι εργαζόμενοι της πόλης της Πατάγια βοήθησαν να ρυμουλκήσει το αυτοκίνητό του σε ένα γκαράζ για επισκευή αφού σταμάτησε η βροχή.

Ζημιές από τις πλημμύρες υπέστησαν και περιουσίες των κατοίκων. Κάποιοι ντόπιοι είπαν στο The Pattaya News ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σημειωθούν πλημμύρες εάν η βροχή διαρκούσε περισσότερο από μία ή δύο ώρες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.