ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ληστής χρυσού στην Πατάγια που λήστεψε κοσμήματα αξίας ενός εκατομμυρίου μπατ είναι ακόμα ελεύθερος

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια ανακάλυψε τα ρούχα και τη μοτοσικλέτα ενός ληστή που την Τετάρτη έκλεψε χρυσά περιδέραια αξίας ενός εκατομμυρίου μπατ από ένα κατάστημα χρυσού σε ένα εμπορικό κέντρο της Πατάγια.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας ληστής με όπλο λήστεψε ένα κατάστημα χρυσού στην Πατάγια και σκούπισε χρυσά κοσμήματα αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου μπατ πριν τραπεί σε φυγή.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Τα ρούχα και η μοτοσικλέτα του υπόπτου εγκαταλείφθηκαν στο δάσος στην άκρη του δρόμου στο Soi Sukhumvit Pattaya 85, στην υποσυνοικία Nongprue του Banglamung, Chonburi, δήλωσε ο Pol. Συνταγματάρχης Kunlachart Kunlachai, αρχηγός της αστυνομίας του αστυνομικού τμήματος της Pattaya.

Η αστυνομία βρήκε επίσης δύο κόκκινους άδειους δίσκους που ανήκαν στο χρυσοπωλείο και το όπλο του υπόπτου, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν ένα όπλο BB, διάσπαρτα στο δάσος.

Ο ύποπτος εθεάθη τελευταία φορά σε πλάνα CCTV ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Sukhumvit που οδηγεί στην περιοχή Sattahip προτού εξαφανιστεί στο Soi Sukhumvit 18. Τα υπάρχοντα του υπόπτου εξετάζονται για δακτυλικά αποτυπώματα από την ώρα του Τύπου.

Ένας ανώνυμος κάτοικος του Soi Sukhumvit 18 είπε ότι άκουσε σκυλιά να γαβγίζουν χθες το βράδυ, αλλά δεν ήξερε ότι τα σκυλιά γάβγιζαν στον ύποπτο μέχρι που η αστυνομία της Pattaya ήρθε σε αυτόν για να παρακολουθήσει τις κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.

Η αστυνομία του Τσονμπούρι έχει διαταχθεί να βάλει τους φρουρούς της για πιθανή επανάληψη, ειδικά σε πολυπληθείς περιοχές όπως το Μπανγκσάεν και η Πατάγια, ενώ ο ύποπτος είναι ακόμα ελεύθερος.

Η αστυνομία θα δημιουργήσει επίσης ειδικές μονάδες για να περιπολούν τα αδύναμα σημεία σε όλη την επαρχία.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.