Εορταστικό πάρτι 50ης επετείου του Ρόταρυ Πατάγια

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ 50ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ

 

Επίτιμος προσκεκλημένος: Khun Poramet Ngampichet, Δήμαρχος της πόλης Pattaya.

 

Ο Ροταριανός Όμιλος της Πατάγια ιδρύθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1972.

 
Πάρτε μέρος στο πάρτι το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, 18.00 μ.μ στο «First Pacific Hotel» έξω από την Pattaya Central Road.
 
Κρατήσεις εισιτηρίων: 08-9911-1199
 
Όλοι οι Ροταριανοί και οι φίλοι του Ρόταρυ είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν σε αυτό το ιστορικό γεγονός.
 
Κόστος εγγραφής: 500 μπατ ανά άτομο συμπεριλαμβανομένων. δείπνο σε μπουφέ, αναψυκτικά και εξαιρετική διασκέδαση. Το κρασί θα πωλείται στα 600 μπατ ανά φιάλη. Θα υπάρχουν και εκπτώσεις για τα παιδιά.

Δείτε ένα βίντεο για την εκδήλωση ΕΔΩ.

 
 
-=-=-=-=-=–=-=–

Σχετικά με τον Ροταριανό Όμιλο της Πατάγια

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ροταριανό Όμιλο της Πατάγια, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ. Αυτός είναι ένας σύνδεσμος προς την αρκετά νέα ιστοσελίδα του συλλόγου και αναλυτικές πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι συνολικά το Ρόταρυ, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ. Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες από πρόσφατες συναντήσεις δείτε το Facebook τους εδώ.

-==-=-=-=-=-=-=-=-=-

 

Με τα δικά τους λόγια, εδώ είναι μια σύντομη επισκόπηση του τι κάνει το Ρόταρυ για την κοινότητα:

Το Ρόταρυ είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο 1.2 εκατομμυρίων γειτόνων, φίλων, ηγετών και λύτων προβλημάτων που βλέπουν έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι ενώνονται και αναλαμβάνουν δράση για να δημιουργήσουν διαρκή αλλαγή – σε όλο τον κόσμο, στις κοινότητές μας και στους εαυτούς μας.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
 

 

Ο σύλλογος έχει τακτικές συναντήσεις τις Δευτέρες δύο φορές το μήνα στην Πατάγια στις 19.00 μ.μ. (Η συντροφιά ξεκινά στις 18.30 μ.μ.). Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι αν θέλετε να ακούσετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε στην τοπική κοινότητα ή να ρωτήσετε για να γίνετε μέλος του Ροταριανού Ομίλου της Πατάγια.

 
Για ερωτήσεις ή ανησυχίες, ο υπεύθυνος επικοινωνίας: Πρώην Πρόεδρος Niels Colov: 08-9911-1199
 
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/