Άστεγος Ταϊλανδός βρέθηκε νεκρός με σημάδια πιθανής σωματικής επίθεσης κοντά στο νοσοκομείο της Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Banglamung, Chonburi —

Ένας άγνωστος νομάδας της Ταϊλάνδης βρέθηκε νεκρός με σοβαρά μελανιασμένα τραύματα στο πρόσωπο και στο πόδι σε μια περιοχή ελέγχου COVID-19 ενός νοσοκομείου Chonburi.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Nitipoom Butwon από το αστυνομικό τμήμα Huay Yai κλήθηκε να ελέγξει ένα πτώμα που ανακαλύφθηκε στο νοσοκομείο Wat Yanasangwararam Woramahawihan στις 3 μ.μ. χθες, 7 Νοεμβρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Το νοσοκομείο βρισκόταν στην υποπεριφέρεια Huay Yai του Banglamung, Chonburi. Το ανδρικό σώμα βρέθηκε ξαπλωμένο προς τα πάνω στην περιοχή ελέγχου του COVID-19 από έναν εργαζόμενο στο νοσοκομείο.

Ο άνδρας φορούσε ένα μακρυμάνικο μπλε πουκάμισο και σορτς, σύμφωνα με την αστυνομία. Υπέστη μελανιές στα βλέφαρα και κοψίματα στο αριστερό φρύδι και στα πόδια. Η αιτία του θανάτου του δεν ήταν δυνατό να προσδιοριστεί μέχρι την ώρα του Τύπου, αλλά η αστυνομία πίστευε ότι ήταν νεκρός για τουλάχιστον έξι ώρες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Η αστυνομία συνέλεξε μια πλαστική σακούλα δίπλα στο σώμα του άνδρα, η οποία περιείχε μια συνταγή με την ένδειξη «Mr. Nopporn Puangraksa», 44, ως αποδεικτικό στοιχείο.

Ένας υπάλληλος του νοσοκομείου, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από την αστυνομία είπε ότι ο άνδρας ήταν άστεγος και κοιμόταν πάντα στο νοσοκομείο. Την περασμένη εβδομάδα φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από φίλους του που ήπιαν μαζί του για άγνωστους λόγους και πήγαν στο νοσοκομείο για βοήθεια.

Μετά τη θεραπεία, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος και φαινόταν ακόμα καλά πριν βρεθεί νεκρός στο έδαφος κοντά στο νοσοκομείο χθες. Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Nitipoom δήλωσε ότι θα ανακρίνει περισσότερο προσωπικό του νοσοκομείου για να ταυτοποιήσει τον άνδρα και να μεταφέρει το σώμα του σε ιατροδικαστικό κέντρο για να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου του.

Αυτή είναι η δεύτερη περίπτωση την περασμένη εβδομάδα άστεγου που βρέθηκε πιθανόν να δέχεται σωματική επίθεση σε δημόσιο χώρο της περιοχής, όπως φαίνεται εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.