Το Animal Army Foundation στην Πατάγια κλείνει προσωρινά το νοσοκομείο

Ακολουθεί ανακοίνωση από το Animal Army Foundation που αναρτήθηκε στο Facebook τους.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Κλειστά Τρίτη 8 – Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, συμπεριλαμβανομένης
Το νοσοκομείο θα παραμείνει κλειστό για 4 ημέρες από την Τρίτη 8 Νοεμβρίου. Οι γιατροί έκτακτης ανάγκης δεν θα είναι επί τόπου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
???? Παρακαλούμε ΜΗΝ μεταφέρετε επείγουσες υποθέσεις σε αυτές τις ημερομηνίες.
???? Μεταφέρετε τα βαριά τραυματισμένα ζώα σε μια εναλλακτική κλινική κοντά σας.
Οι διασώστες και οι ιδιοκτήτες των σημερινών ασθενών είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το νοσοκομείο θα διοικείται από μη αγγλόφωνο φροντιστή κατά τη διάρκεια αυτών των 4 ημερών. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση Στρατού.
ปิดโรงพยาบาลชั่วคราว
ปิดวันอังคารที่ 8 – วันศุกร์ที่ 11 พจนยย
อย่านำกรณีเร่งด่วนใหม่มาในช่วงร่งด่วนใหม่มาในช่วงร่งด่วนใหม่มาในช่วงเา
กรุณานำสัตว์ที่บาดเจ็บสาหัสไปทีกบาดเจ็บสาหัสไปทีจบาดเจ็บสาหัสไปทีจกรุณานำสัตว์ที่บาดเจ็บสาหัูไปทีจ
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/