Ο τερματικός σταθμός 21 της Pattaya θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ Loy Krathong με θέμα τους δεινόσαυρους στις 8 Νοεμβρίου

Πατάγια -

Το Pattaya Terminal 21 σας προσκαλεί να εξερευνήσετε μια εντελώς νέα εμπειρία του φεστιβάλ Loy Krathong στους χώρους του αύριο, 8 Νοεμβρίου.

Το Loy Krathong είναι γενικά μια αφορμή για να συγκεντρωθούν οι άνθρωποι δίπλα σε πηγές νερού για να απελευθερώσουν Krathongs (μια σχεδία σε σχήμα λωτού κατασκευασμένη με κορμό μπανάνας) στο νερό. Αλλά φέτος, ο τερματικός σταθμός 21 της Pattaya σας φέρνει έναν ολόκληρο ζωολογικό κήπο δεινοσαύρων σε φυσικό μέγεθος για να εμπλουτίσετε την εμπειρία σας στο Loy Krathong αφού απομακρυνθείτε από το Krathong.

Ο ζωολογικός κήπος με 60 προϊστορικά πλάσματα θα βρίσκεται στην τοποθεσία Loy Krathong σε έναν περίεργο διάδρομο προσγείωσης ακριβώς μπροστά από τον τερματικό σταθμό 21 της Pattaya. Οι δεινόσαυροι είναι animatronics, τρομακτικοί και καλοί στο να είναι εξωτικά φωτογραφικά στηρίγματα που κανένα άλλο site Loy Krathong στην Ταϊλάνδη δεν θα το κάνει είναι σε θέση να σας παρέχει.

Αν θέλετε να πάτε σε κλασικό στυλ, μπορείτε επίσης να απολαύσετε διάφορα παραδοσιακά παιχνίδια για να κερδίσετε πολλά μεγάλα βραβεία.

Πρόγραμμα

  • 5 μ.μ./ Το φεστιβάλ ξεκινά
  • 6 μ.μ./ Εμφάνιση μασκότ δεινοσαύρων
  • 7 μ.μ. έως 9 μ.μ./ House Band

Η είσοδος είναι δωρεάν και μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν βραβεία στους αγώνες ξοδεύοντας τουλάχιστον 500 μπατ στο εμπορικό κέντρο. Η έκθεση του ζωολογικού κήπου δεινοσαύρων ενδέχεται να έχει επιπλέον κόστος.

Ο ζωολογικός κήπος δεινοσαύρων θα λειτουργεί μέχρι τις 27 Νοεμβρίου για όσους δεν μπορούν να έρθουν για το Loy Krathong.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.