Συνελήφθησαν 43 έφηβοι σε δύο υποτιθέμενα πάρτι ναρκωτικών στην περιοχή Σαταχίπ

ΦΩΤΟ: นักข่าว เมืองชล

Sattahip, Chonburi —

Η αστυνομία του Chonburi κατέστρεψε δύο φερόμενα πάρτι ναρκωτικών στην περιοχή Sattahip και συνέλαβε περισσότερους από 43 εφήβους, κυρίως κάτω των 18 ετών.

Η αστυνομία του Τσονμπούρι με επικεφαλής τον Πολ. Ο Υποστράτηγος Kittanate Thanananthavisin, Αρχηγός Διοικητής της Αστυνομίας Chonburi, διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει τη μαζική σύλληψη 43 εφήβων που φέρεται να αναμειγνύονταν σε δύο ανώνυμα θέρετρα στην περιοχή Sattahip για να οργανώσουν πάρτι ναρκωτικών.

ΦΩΤΟ: นักข่าว เมืองชล

Η επιχείρηση για την κατάρριψη των δύο κομμάτων πραγματοποιήθηκε στις 2.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου, μετά από ενημέρωση της αστυνομίας από ενδιαφερόμενους πολίτες.

Τα θέρετρα βρίσκονταν στην υποσυνοικία Phlu Ta Luang του Sattahip, Chonburi. Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο πρώτο θέρετρο για να βρουν 26 εφήβους που φέρονται να έπαιρναν παράνομα ναρκωτικά μέσα. 17 ήταν άνδρες και 9 γυναίκες. Τέσσερις από αυτούς ήταν ακόμη κάτω των 18 ετών.

ΦΩΤΟ: นักข่าว เมืองชล

Αρκετά φακελάκια κεταμίνης, ένα αυτοσχέδιο όπλο, 20 σφαίρες και ένα αυτοκίνητο ανακαλύφθηκαν και συντέθηκαν από την αστυνομία. Οι συλληφθέντες έφηβοι πέρασαν από ναρκωτικά τεστ, από τα οποία διαπιστώθηκε ότι οι περισσότεροι ήταν θετικοί.

Στη συνέχεια, η αστυνομία του Chonburi εισέβαλε σε άλλο θέρετρο και συνέλαβε 17 εφήβους (10 άνδρες και 7 γυναίκες). Εννέα από αυτούς ήταν κάτω των 18 ετών. Ορισμένοι έφηβοι εξακολουθούσαν να βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών κατά τη σύλληψη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πολ. Ο Ταγματάρχης Kittanate είπε στη διάσκεψη ότι θα διώξει όλους τους υπόπτους.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.