Κλέφτης συνελήφθη στην Pattaya Walking Street αφού έκλεψε πολυτελή τσάντα από Ταϊλανδέζα

Πατάγια -

Ένας 34χρονος κλέφτης συνελήφθη από την αστυνομία της Πατάγια στο Walking Street, αφού προσπάθησε να πορτοφολήσει μια γυναίκα από την πολυτελή τσάντα της.

Ο ύποπτος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως Decha Suebburt. Πρώτα τον έπιασαν τα θύματα, η Wichuda Sangsamanan, 27 ετών, και η άγνωστη φίλη της που είπε ότι ο ύποπτος τους πλησίασε για να πουλήσει καραμέλες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα ενώ η Wichuda και η φίλη της περπατούσαν στην Pattaya Walking Street στη Νότια Πατάγια στις 3 τα ξημερώματα σήμερα, 4 Νοεμβρίου.

Ο Wichuda είπε στην αστυνομία ότι ο Decha ενήργησε περίεργα και την πλησίασε πολύ ενώ προσπαθούσε να πουλήσει καραμέλες, έτσι ζήτησε να ελέγξει το καλάθι με τις καραμέλες του και έμεινε έκπληκτη όταν βρήκε την τσάντα της μέσα. Το θύμα είπε ότι αγόρασε την τσάντα της για 14,000 μπατ και ένιωσε χαρούμενη που το πήρε πίσω.

Ο Decha φέρεται να παραδέχτηκε την κλοπή. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι χρειαζόταν χρήματα για να φροντίσει τη μητέρα του. Ο ύποπτος συνελήφθη και κρατήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για να αναμείνει για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Η αστυνομία της Pattaya είπε στο The Pattaya News ότι ο Decha έχει προηγούμενο ιστορικό μικροεγκλημάτων στην περιοχή και δραστηριοποιείται στην Pattaya για πολλά χρόνια.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.