Το Pattaya Cricket Club κέρδισε τη Σχολή Ράγκμπι για να τερματίσει 2ος καθώς η Alibaba γίνεται πρωταθλητής κρίκετ εσωτερικού χώρου

  Ο τελικός αγώνας του κλειστού πρωταθλήματος είχε αναβληθεί για μία εβδομάδα μέχρι τις 31 Οκτωβρίου με το PCC να παίζει Rugby School Thailand (RST), ουσιαστικά ένα νεκρό λάστιχο καθώς η Alibaba CC θα έπρεπε να χάσει κατακλυσμικά από το SRF και το PCC θα έπρεπε να νικήσει το RST με τεράστια περιθώρια. Όλα πολύ απίθανα. Alibaba εναντίον SRF θα ήταν ο τελικός αγώνας του Φθινοπωρινού Λιγκ, μετά τον οποίο επρόκειτο να απονεμηθεί το τρόπαιο.

   Ο RST κέρδισε την εκτίναξη και αποφάσισε να κάνει μπολ. Ο Amit (12) και ο Animal (6) άνοιξαν το κτύπημα με σκοπό να προστατεύσουν το wicket τους και να διατηρήσουν το σκορ. Έκαναν ακριβώς αυτό προσθέτοντας 25 τρεξίματα, με τη βοήθεια μερικών επιπλέον, χωρίς απώλεια. Τόσο ο John Holland όσο και ο Mark έκαναν μπόουλινγκ οικονομικά, αλλά ο Steve Dunn έκανε μπούλινγκ στο πλάι του ποδιού και χτυπήθηκε για 4 όριο 3. Ο Habby Singh (3) και ο Jainish Parikah (18) πήραν τα μεσαία 3 over με μερικά δυνατά χτυπήματα, αλλά έχασαν wickets. Rupert's 2nd Η μπάλα είχε τον Habby να πιαστεί πίσω από τον Dehann, αν και ο Jainish κέρδισε κάποια εκδίκηση σπάζοντας ένα 6 και ένα μη-μπαλάκι για ένα 5. Ο Chris Lindop τακτοποίησε για μόλις 7. Ο Mark χτυπήθηκε για 6 από τον Habby ο οποίος παρασύρθηκε και πιάστηκε στη συνέχεια μπάλα από τον Steve Dunn. Ο Jainish έπεσε δίπλα από την μπάλα σε άλλο ένα πιάσιμο στα βαθιά και παρόλο που 2 boundary 4 από τον Habby κέρδισαν καθαρό κέρδος 21 runs, 15 είχαν χαριστεί. Αυτό άφησε τα τελευταία 3 over στα χέρια των Wez (14) και Luke (23). Ο Chris Lindop πήγε για το 13 και ο John Holland για το 12, αλλά κατάφερε να πιάσει τον Wez στα βαθιά καθώς ο batsman χτύπησε άουτ. Το τελικό over του Steve πήγε για 21, συμπεριλαμβανομένου ενός no-ball 7 και ορισμένων ορίων. Έτσι είχαν προστεθεί 41 στα τελευταία 3 όβερ και το σκορ έληξε στο πολύ αξιοσέβαστο 87 για 4. 

   Ο Χάμπι άνοιξε το μπόουλινγκ κόντρα στους Ρούπερτ (6) και Μαρκ (-4). Ο Habby ήταν κάπως ασταθής, αλλά είχε επιτυχία στο πρώτο over όταν ο John Holland πιάστηκε πίσω από τον Luke. Ο Animal έβαλε μπούλινγκ με τους αργούς ντόμπλερ του και οδήγησε τον John σε μια αιφνιδιαστική κούραση που καταβροχθίστηκε από τον Jainish σε μεγάλη απόσταση. Ο Amit έκανε μπούλινγκ με το 3rd πέρασε και περιόρισε την πρόοδο του RST σε ένα μη εντυπωσιακό 13, αλλά χειροτέρεψε. Στη μέση 3 κατά τη διάρκεια της περιόδου, ο Steve Dunn (6) δέχθηκε την πρώτη μπάλα από τον Wez και πιάστηκε τέσσερις μπάλες αργότερα από ένα εξαιρετικό πιάσιμο στο πόδι από τον Luke και ο RST δυσκολευόταν. Ο Jainish πήγε για 13 καθώς ο RST αντέκρουσε μερικά τρεξίματα. Στη συνέχεια, ο Amit, ο οποίος είχε αλλάξει ανεπιτυχώς σε μπόουλινγκ πάνω από το wicket, επέστρεψε στο γύρο του wicket και μπόουλινγκ στον Dehann (-2) δύο φορές σε τέσσερις μπάλες, οι οποίες άφησαν το RST στις 29 για 6 και 15 τρεξίματα πίσω. Ο Chris Lindop (8) και ο Mark (9) αντιμετώπισαν τα τελευταία 3 over και έκαναν καλές διαδρομές συν ευρεία από τον Habby, αλλά ποτέ δεν επρόκειτο να είναι αρκετό. Ο Wez έκανε μπούλινγκ στον τελικό για μόλις 4 τρεξίματα και μπόουλινγκ στον Chris για να ολοκληρώσει τα innings του RST με 52 προς 7 και μια πειστική νίκη για το PCC που πήρε 2nd θέση στο πρωτάθλημα.

   Στον τελικό αγώνα της διοργάνωσης, η Alibaba σημείωσε 96 για 4, ενώ τα wickets SRF κατέρρευσαν σαν φύλλα του φθινοπώρου για να τερματίσουν με 59 για 9 σε έναν αγώνα πολύ ελκυστικό. Αυτό εξασφάλισε τη θέση της Alibaba στο 1st θέση στο πρωτάθλημα και τους απονεμήθηκε δεόντως το τρόπαιο. 

P W L σημεία
Alibaba 6 5 1 133
PCC 6 4 2 109
RST 6 2 4 84
SRF 6 1 5 63

 

   Οι αγώνες της σεζόν του Bangkok Cricket League BCL 2022-23 επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 30 Οκτωβρίου, αλλά έχουν καθυστερήσει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2023 λόγω σοβαρής έλλειψης γηπέδων, με το Pattana Sports Resort (PSR), το Horse Shoe Point (HSP) και το Asian Institute. Τεχνολογίας (AIT) που δεν είναι διαθέσιμη. Οι ομάδες Banglamung θα αποτελούνται από PCC και Asian Stars CC (ASCC) στην BCL A Division, ενώ η Alibaba CC (ACC) έχει ενταχθεί στη B Division. 

   Εάν κάποιος επιθυμεί να ασχοληθεί με το κρίκετ είτε ως παίκτης είτε ως υποστηρικτής, μη διστάσετε να επικοινωνήσει με τον σύλλογο μέσω του Facebook ή της ιστοσελίδας του, www.pattayacricketclub.com 

  

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/