Δημόσιο βαν πετάει στο νησί της κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε φορτηγό στο Chonburi, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και έξι τραυματίστηκαν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod

Περιοχή Mueang, Chonburi —

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν ενώ έξι γυναίκες τραυματίστηκαν όταν ένα δημόσιο φορτηγό με το οποίο οδήγησε ξέφυγε από τη λωρίδα του, διέσχισε ένα νησί κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό στην απέναντι πλευρά του δρόμου στο Τσονμπούρι.

Η αστυνομία του Mueang ειδοποιήθηκε για ένα θανατηφόρο τροχαίο στις 5:30 π.μ. σήμερα, 1η Νοεμβρίου, και έσπευσε στο σημείο με παράκαμψη εισερχόμενη στην Μπανγκόκ στην υποπεριφέρεια Nong Khok της περιοχής Mueang, Chonburi, με ιατρικό προσωπικό από το νοσοκομείο Chonburi και διασώστες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod

Τρία νεκρά θύματα (δύο άντρες και μία γυναίκα) ανακαλύφθηκαν έξω από ένα δημόσιο φορτηγό που ήταν ταξινομημένο στην επαρχία Maha Sarakham, ενώ άλλα έξι θύματα (όλα γυναίκες) διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Chonburi για περίθαλψη.

Ο οδηγός του βαν ήταν ο νεκρός άνδρας θύμα, σύμφωνα με αστυνομική έκθεση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod

Το μπροστινό μέρος του βαν κατεδαφίστηκε ολοσχερώς. Σε απόσταση 20 μέτρων από τα συντρίμμια του βαν βρισκόταν ένα φορτηγό με 18 τροχούς που μετέφερε κοντέινερ με τσαλακωμένο προφυλακτήρα, ταξινομημένο στην επαρχία Τσιάνγκ Ράι. Ο άγνωστος οδηγός του φέρεται να πέταξε έξω από το φορτηγό μετά από πρόσκρουση και καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου από το δικό του φορτηγό.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο 49χρονος κ. Πρασίτ (το επίθετο δεν αποκαλύπτεται), είπε στην αστυνομία ότι επέβαινε στο 6τροχο φορτηγό του πίσω από ένα φορτηγό με 18 τροχούς όταν το φορτηγό στην απέναντι πλευρά του δρόμου ξαφνικά ξέφυγε από τη λωρίδα του και αναπήδησε. πέρα από το νησί της κυκλοφορίας, και έπεσε στο φορτηγό μπροστά του.

Ο Πρασίτ είπε ότι το φορτηγό του χτυπήθηκε επίσης, αλλά δεν τραυματίστηκε.

Όλες οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Chonburi για να περιμένουν τις οικογένειες και τους συγγενείς τους. Η αστυνομία του Mueang υποψιάστηκε ότι ο οδηγός του βαν μπορεί να είχε κοιμηθεί στο τιμόνι.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.