Το Father Ray Foundation ανοίγει σχολή αρτοποιίας για να διδάξει τα άτομα με αναπηρία στην Πατάγια πώς να ψήνουν

Πατάγια -

Πολλοί οργανισμοί στην Πατάγια προσπαθούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής για όσους είναι λιγότερο τυχεροί, και ένας από αυτούς είναι το Ίδρυμα Father Ray, το οποίο άνοιξε πρόσφατα το "Ray Bakery School" για να διδάξει σε άτομα με ειδικές ανάγκες να ψήνουν.

Πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται να βρουν δουλειά επειδή έχουν σωματική αναπηρία και το ίδρυμα αναγνωρίζει αυτό το πρόβλημα και θέλει να βοηθήσει τα άτομα με αναπηρία να βρουν δουλειά παρέχοντας δωρεάν μαθήματα ψησίματος για τη μείωση της ανισότητας στην κοινωνία.

Ο Purimprech Dokhom, επικεφαλής του Τμήματος Καριέρας του Redemptorist Foundation for PWDs, (Άτομα με αναπηρίες) είπε ότι το σχολείο έλαβε τόσο θετική ανταπόκριση από τους πελάτες που χρειάστηκε να ανακαινιστεί και να επεκταθεί. Το ίδρυμα φροντίζει παιδιά ηλικίας 7 έως 18 ετών και μόλις κλείσουν τα 18, θα διδαχθούν επαγγελματικές δεξιότητες.

Το Ray Bakery School διδάσκει και παρέχει θέσεις εργασίας σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Μετά από ένα έως δύο χρόνια εκπαίδευσης, θα φτάσουν να εξυπηρετήσουν πελάτες στο αρτοποιείο για να βγάλουν τα προς το ζην.

Για χάρτη, ώρες και στοιχεία επικοινωνίας κάντε κλικ εδώ. Εξωτερικός σύνδεσμος.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.