Κινέζος κόβεται το δάχτυλό του και κρατείται αιχμάλωτος στην Πατάγια φέρεται ότι από συμμορία λύτρων

Πατάγια -

Ένας 41χρονος Κινέζος κρατήθηκε αιχμάλωτος στην Πατάγια και του έκοψαν το δάχτυλό του φέρεται να του έκοψαν συμμορία λύτρων που ζήτησε 30 εκατομμύρια μπατ, σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια.

Η Ταϊλανδέζα φίλη του θύματος, η κα Alisara Supasiribundit, 20, επικοινώνησε με την αστυνομία της Pattaya για να βρει τον εξαφανισμένο Κινέζο φίλο της, κ. Ren Haibd, σήμερα, 31 Οκτωβρίου, αφού ο φίλος της εξαφανίστηκε ξαφνικά τα μεσάνυχτα χθες, 30 Οκτωβρίου.

Ο Ρεν εξαφανίστηκε μαζί με το μαύρο του Toyota Fortuner, σύμφωνα με την κοπέλα του.

Στη συνέχεια, σήμερα το πρωί, ο μικρότερος αδερφός του Ρεν επικοινώνησε με την Alisara, λέγοντας ότι ο Κινέζος αδελφός του απήχθη και έδειξε ένα βίντεο που τον έδειχναν να δένεται με κολλητική ταινία στα μάτια του και το δάχτυλό του στο αριστερό χέρι να κόβεται και να αιμορραγεί βαριά. Το βίντεο στάλθηκε στον αδελφό του Ρεν μέσω Telegram με αίτημα λύτρων 30 εκατομμυρίων μπατ σε αντάλλαγμα για την ελευθερία του Ρεν.

Ο αδερφός της Alisara και του Ren μετέφερε 50,000 μπατ τρεις φορές στον ύποπτο/ύποπτο μέσω ενός ανταλλακτηρίου κρυτονομίσματος συνολικού ύψους 150,000 μπατ.

Η Αστυνομική Περιφέρεια 2, η αστυνομία του Τσονμπούρι και η τουριστική αστυνομία της Πατάγια έψαξαν σήμερα το σπίτι με αριθμό 51/60 στην υποσυνοικία Νονγκπρού του Μπανγκλαμούνγκ, στο Τσονμπούρι, και έσωσαν τον Ρεν. Το ροζ δάχτυλό του στο αριστερό του χέρι κόπηκε, σύμφωνα με την αστυνομία. Μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ Πατάγια για να λάβει θεραπεία.

Το μαύρο Toyota Fortuner του Ren ανακαλύφθηκε κοντά στη δεξαμενή Mabprachan. Αστυνομικοί του Εγκληματολογικού Τμήματος μάζευαν δακτυλικά αποτυπώματα στο σπίτι και τα αυτοκίνητα του θύματος για να εντοπίσουν τους ενόχους μέχρι την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.