Η Ταϊλάνδη εγκρίνει επίσημα την εισαγωγή σπόρων κάνναβης και κάνναβης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Kaohoon

Εθνική -

Η εισαγωγή κάνναβης και σπόρων κάνναβης είναι πλέον νόμιμη στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας στη Βασιλική Εφημερίδα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι σπόροι κάνναβης και κάνναβης και κάνναβης sativa που δεν είναι γενετικά τροποποιημένοι επιτρέπεται να εισάγονται στο Βασίλειο από οποιαδήποτε χώρα.

Οι σπόροι δεν πρέπει επίσης να περιέχουν οργανικούς ή ανόργανους ρύπους, όπως χώμα, άμμο, έντομα και άλλα μέρη των φυτών.

Οι σπόροι πρέπει να αποδεικνύεται ότι έχουν υποστεί επεξεργασία ή προστασία από παράσιτα με ένα από τα ακόλουθα: Pseudomonas syringae pv.cannabina, Xanthomonas campestris pv. κάνναβη, Ditylenchus dipsaci, Arabis mosaicvirus, Alfalfa mosaic virus, Orobanche ramosa, Cuscuta spp και Striga spp.

Απαιτείται φυτοϋγειονομικό πιστοποιητικό ή/και φυτοϋγειονομικό πιστοποιητικό για εξαγωγή που εκδίδεται από τον Εθνικό Οργανισμό Προστασίας Φυτών (NPPO) και πρέπει να επισυνάπτεται κατά την εξαγωγή των σπόρων στο Βασίλειο της Ταϊλάνδης.

Όλοι οι εισαγόμενοι σπόροι πρέπει να περάσουν από διαδικασία ελέγχου από τις αρχές του Υπουργείου Γεωργίας.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.