Ο Ταϊλανδός οδηγός είπε ότι έπαθε ξαφνικό μπλακ άουτ και βυθίστηκε σε ένα κανάλι στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σρι Ράτσα -

Ένας Ταϊλανδός πωλητής είπε ότι ακολουθούσε το GPS όταν ξαφνικά έπεσε αναίσθητος στο τιμόνι και έπεσε σε ένα κανάλι στην άκρη του δρόμου.

Οι υπηρεσίες διάσωσης της Σρι Ράτσα πήγαν σε μια σκηνή ατυχήματος στο Soi Allay στην υποπεριφέρεια Bowin της Σρι Ράτσα για να βοηθήσουν τον άνδρα να βγει από το λευκό του σεντάν που βυθίστηκε σε ένα στεγνό κανάλι βάθους 3 μέτρων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ο άνδρας, ο 35χρονος Nattakorn Dokkularb, υπέστη μη επικίνδυνα για τη ζωή του τραύματα στο πόδι. Είπε στα τοπικά ΜΜΕ ότι ήταν πωλητής και ακολουθούσε το GPS ενώ διαπραγματευόταν μια στροφή όταν ξαφνικά έπαθε μπλακ άουτ και βυθίστηκε σε ένα κανάλι. Ο δρόμος δεν είχε προστατευτικό κιγκλίδωμα, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Ο άνδρας ήταν ασφαλής και το αυτοκίνητό του ανασύρθηκε από το κανάλι από τις υπηρεσίες διάσωσης.

Ο Nattakorn δήλωσε ότι θα συμβουλευτεί έναν γιατρό για το τι θα μπορούσε να προκαλέσει το ξαφνικό μπλακ άουτ του.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.