Κλέφτης έκλεψε 200,000 μπατ από τοπικό παντοπωλείο στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: PattayaupdateNews

Τσονμπούρι -

Μια κάμερα ασφαλείας συνέλαβε έναν άνδρα να κλέβει χρήματα αξίας περίπου 200,000 μπατ από ένα τοπικό παντοπωλείο στο Chonburi.

Η γυναίκα θύμα, η κυρία Pranee Rakchat, 35, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ένας άνδρας κλέφτης μπήκε στο παντοπωλείο της στην υποσυνοικία Ban Kao της περιοχής Phan Thong στο Chonburi και άρπαξε περίπου 200,000 μπατ από το κουτί της.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: PattayaupdateNews

Το θύμα δεν είδε τον ύποπτο, αλλά φορούσε ένα μακρύ παντελόνι, μια μαύρη μάσκα προσώπου, ένα μαύρο fanny pack και ένα καφέ μακρυμάνικο πουκάμισο, σύμφωνα με πλάνα CCTV.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 23 Οκτωβρίου. Ευτυχώς, το θύμα δήλωσε ότι θυμόταν το πρόσωπο του υπόπτου καθώς περνούσε με το αυτοκίνητο από το κατάστημά της μερικές φορές πριν.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία στο αστυνομικό τμήμα του Phan Thong. Ήλπιζε ότι ο ένοχος θα συλληφθεί σύντομα καθώς χρειαζόταν τα χρήματα για να ξαναγεμίσει το απόθεμά της.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.