Δελφίνι βρέθηκε νεκρό μπλεγμένο σε δίχτυ στα ανοιχτά του Koh Larn στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένα νεκρό δελφίνι βρέθηκε στα ανοιχτά του Koh Larn στην Πατάγια με ένα δίχτυ ψαρέματος να μπλέκει το σώμα του.

Το σώμα του δελφινιού βρέθηκε από έναν 35χρονο ψαρά κ. Nop Meesri χθες, 26 Οκτωβρίου. Ο Nop το βρήκε να επιπλέει στη θάλασσα ένα χιλιόμετρο μακριά από το Koh Larn στην Pattaya, στο Chonburi.

Το σώμα μήκους ενός μέτρου αποσυντίθεται και μπλέχτηκε με ένα δίχτυ ψαρέματος. Οι αξιωματούχοι του Chonburi δεν μπορούσαν ακόμη να προσδιορίσουν το φύλο του δελφινιού, αλλά περίμεναν ότι ήταν νεκρό για περίπου μια εβδομάδα.

Ο Νοπ προέτρεψε τους άλλους ψαράδες να μην πετάξουν τα δίχτυα ψαρέματος στη θάλασσα, καθώς θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα θαλάσσια ζώα, ειδικά τα δελφίνια, τα οποία σπάνια μπορεί κανείς να δει γύρω από την Πατάγια στις μέρες μας.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.