Η πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Mountain B στο Sattahip στοιχίζει την 26η ζωή

ΦΩΤΟ: MGR Online

Sattahip, Chonburi —

Ο αριθμός των νεκρών από την κόλαση του νυχτερινού κέντρου Mountain B στην περιοχή Sattahip αυξήθηκε σε 26 άτομα σήμερα, 27 Οκτωβρίου 2022.

Ένας 26χρονος χειριστής υποβρυχίου του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης, ο υπολοχαγός JG Setthasak Chantra, πέθανε ειρηνικά στο νοσοκομείο Siriraj στις 2 τα ξημερώματα μετά από μάχη με τα τραύματά του για 83 ημέρες, σύμφωνα με τον Ronnarong Kaewphet, έναν ακτιβιστή δικηγόρο που έχει παρέμβει για να βοηθήσει. τα θύματα και οι οικογένειες της πυρκαγιάς με νομικά ζητήματα.

Ο νεαρός αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού πέθανε από μόλυνση του αίματος αφού υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε πάνω από το 70% του σώματός του. Είναι το 26ο θύμα από τον Τύπο, ενώ στις 5 Οκτωβρίου, μια γυναίκα θύμα, Parichart Khwanyueng, 26 ετών, πέθανε μετά από 72 ημέρες θεραπείας και είναι ο 25ος θάνατος.

Ο δικηγόρος έριξε αμφιβολίες για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης και του ξαφνική κατεδάφιση του νυχτερινού κέντρου Mountain B, το οποίο αποτελεί πρωταρχική σκηνή.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.