ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθησαν περισσότεροι ύποπτοι για πυροβολισμούς σε βίλα με πισίνα στην Πατάγια, τα θύματα αποδεικνύεται ότι εμπλέκονται με ναρκωτικά, λέει ο «Big Joke»

Πατάγια —

10 ύποπτοι, μεταξύ των οποίων πυροβολητές, αποδιοπομπαίοι τράγοι και συνεργοί συνελήφθησαν για πυροβολισμούς σε βίλα με πισίνα στην Πατάγια στις 18 Οκτωβρίου. Ο βοηθός αρχηγός της εθνικής αστυνομίας, ή αλλιώς «Big Joke», είπε ότι οι ύποπτοι και τα θύματα μπορεί να είχαν εμπλακεί σε καρτέλ ναρκωτικών καθώς βρήκε παράνομες ουσίες στα σώματα των θυμάτων.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Άλλοι τρεις ύποπτοι για πυροβολισμούς σε βίλα με πισίνα στην Πατάγια συνελήφθησαν αφού φέρεται να προσέλαβαν δύο αποδιοπομπαίους τράγους για να παραδοθούν στην αστυνομία της Πατάγια.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Ο βοηθός αρχηγός της εθνικής αστυνομίας Πολ. Υποστράτηγος Surachat Hakparn, ο αρχηγός της αστυνομίας της Pattaya Πολ. Ο συνταγματάρχης Kunlachart Kunlachai και άλλοι αρμόδιοι αξιωματικοί πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου σήμερα το πρωί, 24 Οκτωβρίου, για να ενημερώσουν σχετικά με όλες τις συλλήψεις για τους πυροβολισμούς στη βίλα στην πισίνα στην Πατάγια.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, 10 ύποπτοι έχουν συλληφθεί, σύμφωνα με το Big Joke. Έξι είναι οι πυροβολητές, δύο οι μισθωμένοι αποδιοπομπαίοι τράγοι και οι άλλοι δύο συνεργοί. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπό κράτηση από την αστυνομία της Πατάγια. Ωστόσο, το Big Joke είπε ότι τα θύματα, τα οποία αρχικά πιστεύεται ότι ήταν τακτικοί τουρίστες από την Ταϊλάνδη, μπορεί στην πραγματικότητα να είχαν συνδεθεί με ένα καρτέλ ναρκωτικών.

Ο Big Joke πρόσθεσε ότι ανακάλυψε παράνομες ουσίες στα σώματα των θυμάτων, αν και δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του ατόμου ή τα ακριβή ναρκωτικά. Τα θύματα κατηγορήθηκαν και είναι πιθανό ότι όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό το έπος μπορεί να έχουν κάποια σχέση με ένα καρτέλ ναρκωτικών, σύμφωνα με τον βοηθό αρχηγό της εθνικής αστυνομίας.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Pattaya Kunlachart είπε ότι θα επεκτείνει την έρευνα για να καταστρέψει ολόκληρο αυτό το παράνομο δίκτυο. Η υπόθεση είχε ολοκληρωθεί περίπου στο 80% και μια άλλη συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Παρασκευή για ενημέρωση.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.