Το υδάτινο πάρκο Ramayana είναι έτοιμο να συνεργαστεί για την ενίσχυση του τουριστικού τομέα της Πατάγια στα διεθνή πρότυπα

Στις 21 Οκτωβρίου 2022, στο δωμάτιο του δημάρχου της πόλης Pattaya.

Ο κ. Andrea Galeazzi, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) του Ramayana Water Park Pattaya, είχε συνάντηση με τον κ. Paramet Ngampichet, Δήμαρχο της πόλης Pattaya, για να συζητήσουν τρόπους προώθησης της τουριστικής επιχείρησης στην Pattaya.

Ως κορυφαία εταιρεία με διεθνή πρότυπα στον κλάδο του τουρισμού, το υδάτινο πάρκο Ramayana έχει δεσμευτεί πλήρως να βοηθήσει στην ανάπτυξη του τουριστικού τομέα όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών και τα πρότυπα ασφάλειας για τους τουρίστες και τους κατοίκους της περιοχής. Επιπλέον, το υδάτινο πάρκο Ramayana έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε για να υποστηρίξει την πόλη Pattaya και τις γύρω περιοχές αποφασίζοντας να συνεχίσει να λειτουργεί καθ' όλη την περίοδο Covid-19 (εκτός από τις περιόδους διακοπής λειτουργίας της κυβέρνησης) για να βοηθήσει όλους τους υπαλλήλους του και να υποστηρίξει τον εσωτερικό τουρισμό.

Το Ramayana Water Park είναι μέλος της IAAPA, της Διεθνούς Ένωσης Ψυχαγωγικών Πάρκων, ενός κορυφαίου παγκόσμιου οργανισμού που επικεντρώνεται στην προώθηση υψηλών προτύπων ποιότητας και ασφάλειας στον τουριστικό κλάδο.
Επιπλέον, το Ramayana Water Park είναι πλέον ένα πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο της Ellis & Associates (E&A), του κορυφαίου οργανισμού ναυαγοσωστών στον κόσμο, ικανό να παρέχει εκπαίδευση και πιστοποίηση για ναυαγοσώστες, προσωπικό ξενοδοχείου, σχολικό προσωπικό και όλους τους τομείς της ασφάλειας του νερού.
Το υδάτινο πάρκο Ramayana είναι πλήρως αφοσιωμένο και ενεργό για τη μείωση του προβλήματος του ποσοστού θνησιμότητας παιδιών από πνιγμό στην Ταϊλάνδη, σχεδιάζοντας να εκπαιδεύσει παιδιά και ενήλικες να μάθουν πώς να κολυμπούν με ασφάλεια.
Ο δήμαρχος της πόλης της Πατάγια είπε ότι «Υπάρχουν 11 σχολεία κάτω από την πόλη της Πατάγια με περίπου 12,000 μαθητές και αναμένεται ότι θα είναι ένα έργο που θα συνεργαστεί για να μειώσει πολύ καλά αυτό το πρόβλημα».

Το υδάτινο πάρκο Ramayana είναι σθεναρά προσηλωμένο στην ποικιλομορφία και την ένταξη και είναι επίσης έτοιμο να συνεργαστεί με την κυβέρνηση για την περαιτέρω αναβάθμιση του τουρισμού της Pattaya στα διεθνή πρότυπα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/