Η Ταϊλανδική FDA παροτρύνει τον διανομέα της Mie Sedaap να παραγγείλει αναστολή πωλήσεων όλων των γεύσεων που είναι διαθέσιμες στην Ταϊλάνδη μετά από φερόμενο ότι βρέθηκε οξείδιο αιθυλενίου φυτοφαρμάκου στην αρχική εργαστηριακή δοκιμή

ΦΩΤΟ: Mi Sedaap TH - หมี่ซีดาพ

Εθνική -

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων της Ταϊλάνδης (FDA) την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, διέταξε αναστολή πώλησης όλων των instant noodles Mie Sedaap από την Ινδονησία, αφού εντόπισαν οξείδιο αιθυλενίου, μια ουσία που βρίσκεται συνήθως στα φυτοφάρμακα, σε γεύσεις Mie Sedaap που πωλούνται στην Ταϊλάνδη.

Η FDA διεξήγαγε τη δοκιμή αφού η Υπηρεσία Τροφίμων της Σιγκαπούρης ανέφερε την παρουσία αιθυλενοξειδίου στα στιγμιαία noodles Mie Sedaap Korean Spicy Soup και στα στιγμιαία noodles Korean Spicy Chicken στις 6 Οκτωβρίου. Αργότερα, η Ταϊλανδική FDA δήλωσε αρχικά ότι οι ακριβείς γεύσεις δεν εισήχθησαν στην αγορά της Ταϊλάνδης.

Ωστόσο, οι γεύσεις που πωλήθηκαν στην Ταϊλάνδη ελήφθησαν αρχικά για δοκιμή. Δύο παρτίδες Mie Sedaap Korean Spicy Chicken, η μία με ημερομηνία 25 Νοεμβρίου 21 και έληξε στις 25 Νοεμβρίου 22 και μία άλλη με ημερομηνία 07 Δεκεμβρίου 21 και έληξε στις 07 Δεκεμβρίου 22, διαπίστωσαν την παρουσία της επικίνδυνης ουσίας.

อย ระงับ ขาย บะหมี่ กึ่ง สำเร็จ รูป ซีดาพ ปมสิงคโปร์ คืน หลัง พบ สาร สาร ปนเปื้อน ปนเปื้อน ปนเปื้อน

Στη συνέχεια, η FDA διέταξε το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας να παρακολουθεί τη διανομή και των οκτώ γεύσεων που πωλούνται στο Βασίλειο, ενώ πραγματοποιούνταν δοκιμές για τις υπόλοιπες γεύσεις. Ζητήθηκε από τον διανομέα της εταιρείας να εκδώσει την αναστολή της πώλησης των instant noodles μέχρι να επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα της ανάλυσης.

Εικόνα

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.