Δελτίο Τύπου: Η Μπανγκόκ διατηρεί το στέμμα ως «Καλύτερη πόλη αναψυχής στην Ασία-Ειρηνικό» από τους αναγνώστες του Business Traveller Asia-Pacific

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT). Οι δηλώσεις μέσα είναι δικές τους.

Μπανγκόκ, 20 Οκτωβρίου 2022 «Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) είναι στην ευχάριστη θέση να αναφέρει ότι η Μπανγκόκ ψηφίστηκε ως η «Καλύτερη πόλη αναψυχής στην Ασία-Ειρηνικό» για έκτη συνεχή φορά στα περίφημα Business Traveller Asia-Pacific Awards 2022, ενώ η Mandarin Oriental, Bangkok ψηφίστηκε ως το «Καλύτερο Business Hotel στην Ασία-Ειρηνικό» και η Thai Airways International (THAI) η τρίτη καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ασία-Ειρηνικό.

Ο κ. Yuthasak Supasorn, Κυβερνήτης της TAT, δήλωσε ότι «η συνεχής αναγνώριση της Μπανγκόκ από τους ψηφοφόρους του Business Traveller Asia-Pacific ως αγαπημένη πόλη διακοπών συμπληρώνει τόσο υπέροχα το «Επισκεφτείτε την Ταϊλάνδη Έτος 2022-2023: Καταπληκτικά νέα κεφάλαια» του TAT καμπάνια €™. Αντικατοπτρίζει τη διαρκή γοητεία της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης, καθώς και το πώς η πόλη προσφέρει τόσα πολλά που συμβαδίζουν με τα 5F, 4M soft power θεμέλια του βασιλείου για φαγητό, κινηματογράφο, μόδα, φεστιβάλ, αγώνα, μουσική, Μουσείο, Master και Meta. Μπορείτε να τα βρείτε όλα στην Μπανγκόκ.â€

Είναι επίσης ρεκόρ η 11η φορά που η Μπανγκόκ κέρδισε τον τίτλο «Καλύτερη Πόλη Αναψυχής στην Ασία-Ειρηνικό» από το 2008. Ο τίτλος δεν συμπεριλήφθηκε στα βραβεία του 2021, αλλά επέστρεψε φέτος για να κερδίσει και πάλι ο Ταϊλανδός κεφάλαιο, που κατείχε τον τίτλο για πέντε συνεχή έτη έως και το 2020.

Η Μπανγκόκ ονομάστηκε επίσης τρίτη στη λίστα «Best Business City in Asia», μετά τη Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ. Αυτές οι τρεις πρώτες πόλεις διατήρησαν όλες την ίδια κατάταξη από τα βραβεία του 2021.

Η THAI αναδείχθηκε τρίτη στη λίστα «Καλύτερες αεροπορικές εταιρείες Ασίας-Ειρηνικού», μετά τη Singapore Airlines και την Cathay Pacific. Αυτές οι τρεις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες διατήρησαν επίσης την ίδια κατάταξη από τα βραβεία του 2021.

Κορυφαία διάκριση κέρδισε επίσης το Mandarin Oriental, Bangkok, το οποίο ψηφίστηκε ως «Καλύτερο Business Hotel στην Ασία-Ειρηνικό» και στη δεύτερη θέση στη λίστα «Καλύτερο Business Hotel στον κόσμο».

Το Mandarin Oriental, Bangkok ήταν στην κορυφή της κατάταξης «Best Business Hotel in Bangkok», ακολουθούμενο από το Shangri-La Bangkok στη δεύτερη θέση και το JW Marriott Hotel Bangkok στην τρίτη.

Η ψηφοφορία για τα Βραβεία Business Traveler Asia-Pacific 2022 διεξήχθη από αναγνώστες και συνδρομητές μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, με τα αποτελέσματα να συγκεντρώνονται ανεξάρτητα από τον ερευνητικό οργανισμό Business Intelligence.

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.