Ο δήμαρχος της Πατάγια κοιτάζει την αλλαγή του σχεδίου κυκλοφορίας στην οδό Sukhumvit στη Naklua

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της Πατάγια, Poramase Ngampiches, δήλωσε ότι σχεδιάζει να αλλάξει το σχέδιο κυκλοφορίας στην οδό Sukhumvit στη Naklua για να διευκολύνει ένα έργο κατασκευής συστήματος αποχέτευσης.

Ο δήμαρχος είχε συζητήσει με την αστυνομία του Banglamung και αποφάσισε να κλείσει τρεις διασταυρώσεις, συμπεριλαμβανομένων των Sawangfa, Chiayapornwithi και Sian Sue Chinese Shrine, για να διευκολύνει ένα έργο κατασκευής συστήματος αποχέτευσης που μόλις εισήλθε στην πρώτη του φάση. Για την ανακούφιση της κυκλοφορίας, έχουν οριστεί δύο αναστροφές στο βενζινάδικο Esso και στο πάρκο Naklua στο Maryvit School.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολλά παράπονα για αυτό το σχέδιο και ο Poramase δήλωσε ότι κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να βρει τη σωστή λύση. Μία από τις ιδέες είναι να ανοίξουν ξανά οι διασταυρώσεις τις καθημερινές, σύμφωνα με τον ίδιο, αλλά αυτό απαιτεί ακόμα συμβουλές από την τροχαία του Banglamung και γνώμες από τους αυτοκινητιστές.

Ο Poramase πρόσθεσε ότι το τρέχον σχέδιο λειτούργησε αποτελεσματικά το περασμένο τετραήμερο Σαββατοκύριακο, καθώς δεν σημειώθηκε σοβαρή κυκλοφοριακή συμφόρηση στον δρόμο Sukhumvit στην περιοχή Naklua.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.