61χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε τοπική αγορά στο Sattahip

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Sattahip -

Ένας 61χρονος Ταϊλανδός που βρέθηκε νεκρός σε τοπική αγορά στο Sattahip σήμερα, 19 Οκτωβρίου, πιστεύεται ότι σκόνταψε και χτύπησε το κεφάλι του.

Το πτώμα ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Wichai Limptermsub. Βρέθηκε ξαπλωμένος μπρούμυτα με μάσκα προσώπου, γκρι μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι από ντόπιους αγοραστές σε μια αγορά Sattahip στην περιοχή Sattahip του Chonburi.

Δεν αναφέρθηκαν άλλα τραύματα εκτός από αυτό στο πίσω μέρος του κεφαλιού του άνδρα, σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία. Η αστυνομία του Sattahip είπε ότι ο άνδρας μπορεί να γλίστρησε και να χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος.

Τα 3,540 μπατ σε μετρητά του άνδρα παρέμειναν στην τσέπη του. Στη συνέχεια το σώμα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sattahip για να περιμένει την οικογένεια και τους συγγενείς του.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.