Συναγερμός πυρκαγιάς σε τουρίστες στην Πατάγια όταν εκσκαφέας μπλέκεται με καλώδια

Πατάγια -

Πολλοί άνθρωποι έγιναν μάρτυρες μιας φωτιάς που έπιασε καλώδια στο Soi Buakhao 15 στην Πατάγια γύρω στις 3 μ.μ. σήμερα, 19 Οκτωβρίου.

Οι φλόγες ξέσπασαν όταν ένας εκσκαφέας που εργαζόταν σε ένα έργο αποχέτευσης στο Soi Buakhao 15 μπλέχτηκε κατά λάθος με τα καλώδια από πάνω του, είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο The Pattaya News.

Τουρίστες και κάτοικοι τράπηκαν σε φυγή αμέσως, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς μετά την κατάσβεση της φωτιάς από τους πυροσβέστες της Πατάγια. Ωστόσο, πέντε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά στη φωτιά υπέστησαν ζημιές, μεταξύ των οποίων ένα μαύρο Toyota Yaris, ένα λευκό Honda HRV, ένα μπρούτζινο Toyota Yaris, ένα μαύρο Toyota Altis και ένα λευκό Honda Civic.

Περίπου 200 μέτρα αποτεφρωμένων καλωδίων επικοινωνίας έμειναν στο σημείο, εν αναμονή της έρευνας από τους αρμόδιους αξιωματούχους της Pattaya.

Πολλές επιχειρήσεις και σπίτια επίσης δεν έχουν ρεύμα από την ώρα του τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.