Το Pheu Thai Party κάνει μια δήλωση ανατροπής σχετικά με την κατάθεση διάλυσης του κόμματος Bhumjaithai λόγω της πολιτικής του για τη μαριχουάνα, ορισμένοι βουλευτές θέλουν να επαναποινικοποιηθεί η κάνναβη ως παράνομο ναρκωτικό

Μπανγκόκ -

Το αντιπολιτευόμενο κόμμα Pheu Thai δεν θα καταθέσει αίτηση για τη διάλυση του κόμματος Bhumjaithai λόγω της πολιτικής του για τη μαριχουάνα τώρα, δήλωσε ο αρχηγός του κόμματος Τσόλναν Σρίκαεβ την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου.

Ο αρχηγός του κόμματος ανάρτησε τη δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη, δηλώνοντας ότι μετά την είδηση ​​ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα ζητήσουν από την Εκλογική Επιτροπή να εξετάσει τη διάλυση του κόμματος Μπουτζαϊτάι, προς το παρόν, δεν υπάρχει αίτηση για διάλυση πολιτικού κόμματος.

Το κόμμα έκανε αυτή την αναδρομική δήλωση της προηγούμενης ανακοίνωσής του για το σχέδιό του να υποβάλει τέτοια αναφορά, καθώς πίστευε ότι η Το Κόμμα Bhumjaithai είχε εξαπατήσει το κοινό εισάγοντας μια νόμιμη πολιτική για τη μαριχουάνα στις προηγούμενες εκλογές για να κερδίσει ψήφους.

Ο Τσόλναν πρόσθεσε ότι η διάλυση ήταν ένα ευαίσθητο θέμα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης έπρεπε να το μελετήσουν προσεκτικά και να το εξετάσουν πριν στείλουν καταγγελίες. Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία διεξάγεται από τη νομική ομάδα του κόμματος, πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, ο Mongkolkit Suksintharanon, ηγέτης του Ταϊλανδικού Πολιτισμένου Κόμματος, σχολίασε σχετικά με την αίτηση διάλυσης την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου, ότι προσωπικά διαφώνησε να υποβάλει μια τέτοια αίτηση επειδή η μαριχουάνα είναι η πολιτική του κόμματος που θα μπορούσε να γίνει και τα μέλη του κόμματος δεν ήταν ένοχα .

Αντίθετα, πρότεινε να υπάρξει μια αναφορά για την τροποποίηση της επανακαταχώρισης της μαριχουάνας ως ναρκωτικών, καθώς ήταν η στάση του Ταϊλανδικού Πολιτισμένου Κόμματος κατά της χρήσης μαριχουάνας.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.