Πέντε πυροβολητές ελεύθεροι αφού άνοιξαν πυρ στη βίλα με πισίνα στην Πατάγια και επιτέθηκαν σε ενοικιαστές

Πατάγια -

Μια ομάδα πέντε ενηλίκων της Ταϊλάνδης καταδιώκεται από την αστυνομία της Πατάγια αφού φέρεται να μπήκαν σε μια βίλα με πισίνα, να πυροβολήσουν πυροβολισμούς και να επιτεθούν κατά λάθος σε ενοικιαστές για μια επιχειρηματική διαμάχη.

Η βίλα με πισίνα βρίσκεται στο Jomtien Second Road στην Πατάγια. Ένας άνδρας με γκρι μπλουζάκι χτύπησε την πόρτα της βίλας των ενοίκων γύρω στις 7:10 π.μ. σήμερα, 18 Οκτωβρίου, και ρώτησε τους ενοικιαστές αν γνώριζαν το άτομο που έδειχνε στο τηλέφωνό του.

Όλοι οι ενοικιαστές κούνησαν το κεφάλι τους και ο άντρας έφυγε. Ωστόσο, μετά από 15 λεπτά ο ίδιος άνδρας επέστρεψε με ένα λευκό Toyota Alphard με 5 άνδρες φέρονται οπλισμένους με πυροβόλα όπλα. Στη συνέχεια άρχισαν να ψεκάζουν με σφαίρες σε πολλά οχήματα που ήταν σταθμευμένα στη βίλα πριν εισβάλουν στο δωμάτιο με τη βία για να κάνουν στους ενοικιαστές την ίδια ερώτηση, αλλά αυτή τη φορά με το όπλο.

Το ανώνυμο θύμα αποκάλυψε ότι ο ίδιος και οι φίλοι του δεν ήξεραν πραγματικά ποιον αναζητούσαν οι ύποπτοι, αλλά οι ύποπτοι ήταν αμείλικτοι και πήραν έναν από τους φίλους του στην τουαλέτα και φέρεται να τον χτύπησαν μέχρι που έχυσε αίμα σε όλο το πάτωμα.

Αφού δεν πήραν πληροφορίες, οι ύποπτοι απέσπασαν τρία δελτία ταυτότητας από τα θύματα και τράπηκαν σε φυγή. Οι ύποπτοι δεν είπαν γιατί αναζητούσαν τον άνδρα στις φωτογραφίες του τηλεφώνου.

Πολ. Ο Υποστράτηγος Kittanate Thanananthavisin, Γενικός Διοικητής της Αστυνομίας Chonburi, είπε ότι ένας ύποπτος έχει ταυτοποιηθεί ως ο κ. Jirarot "Rang" Wattana. Ήταν ο τελευταίος ύποπτος που εθεάθη να φεύγει από τη βίλα με λευκό μπλουζάκι, σύμφωνα με πλάνα CCTV.

Ο Ρανγκ και άλλοι ύποπτοι κατηγορούνται για κατοχή πυροβόλων όπλων χωρίς άδεια, μεταφορά όπλων σε δημόσιους χώρους, καταπάτηση, σωματική επίθεση σε άλλους, συνεννόηση για κράτηση άλλων και καταστροφή περιουσιών άλλων.

Όσο για τα θύματα, μπορεί να έχουν μπερδευτεί ότι εμπλέκονται σε σύγκρουση συμφερόντων για παράνομη επιχείρηση, Πολ. δήλωσε ο Ταγματάρχης Kittanate.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.