ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο φερόμενος ληστής που λήστεψε με θρασύτητα γυναίκα που ψώνιζε με μικρό εγγονό στην Πατάγια, δραπετεύει στη Σρι Ράτσα

Τσονμπούρι -

Ένας ύποπτος άνδρας ληστής που λήστεψε ένα χρυσό κολιέ και ένα δαχτυλίδι αξίας 46,000 μπατ από μια ντόπια γυναίκα στην Πατάγια την Κυριακή το μεσημέρι, κατέφυγε στη Σρι Ράτσα, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της Πατάγια, Πολ. Συνταγματάρχης Kunlachart Kunlachai.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Χρυσό κολιέ και δαχτυλίδι αξίας 46,000 μπατ έκλεψαν από μια ντόπια γυναίκα στην Πατάγια το μεσημέρι

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Πολ. Ο συνταγματάρχης Kunlachart αποκάλυψε στο The Pattaya News ότι είχε εντοπίσει τη διαδρομή διαφυγής του υπόπτου χρησιμοποιώντας πλάνα CCTV και διαπίστωσε ότι ο ύποπτος είχε δραπετεύσει στην περιοχή Sri Racha του Chonburi με τη μοτοσικλέτα του.

Στη συνέχεια, η αστυνομία της Πατάγια και της Σρι Ράτσα ανακάλυψε τη μοτοσικλέτα στα πλάνα και πραγματοποίησε μια διασκέδαση στην περιοχή, προσπαθώντας να συλλάβει τον ύποπτο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί εντόπισαν το ενοικιαζόμενο δωμάτιο του υπόπτου και πήγαν εκεί μόνο για να βρουν ένα άτομο που φαινόταν ότι ήταν η μητέρα του υπόπτου, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας. Το όνομά της δεν δόθηκε στον Τύπο.

Τα ρούχα, τα παπούτσια και ένα κόκκινο μάλλινο καπέλο του υπόπτου που φέρεται να φορούσε ενώ φέρεται να εκβίαζε κοσμήματα από το θύμα κατασχέθηκαν, Πολ. είπε ο συνταγματάρχης Kunlachart. Η αστυνομία της Πατάγια καλούσε τον ύποπτο για ανάκριση και στη συνέχεια εξέδιδε ένταλμα σύλληψης εάν δεν εμφανιζόταν.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.