Γνωστός ιδιοκτήτης κατοικιών σκοτώθηκε σε σύγκρουση δύο οχημάτων στην Πατάγια, άλλος οδηγός κατηγορεί τον κακό φωτισμό του δρόμου

Πατάγια -

  Ένας 31χρονος ιδιοκτήτης κατοικιών στην Πατάγια σκοτώθηκε ακαριαία όταν το BMW sedan του συγκρούστηκε με φορτηγό, σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας, λόγω κακού φωτισμού του δρόμου.

Η αστυνομία του Huay Yai και οι διασώστες της Pattaya Sawang Boriboon έσπευσαν σε μια αναστροφή στην οδό 331 στην υποπεριφέρεια Pong του Banglamung, Chonburi, νωρίς σήμερα το πρωί, 14 Οκτωβρίου, αφού έλαβαν αναφορά για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.

Ένα τεράστιο φορτηγό με 18 τροχούς ήταν σταθμευμένο στην 331 Road, προκαλώντας σοβαρή κυκλοφοριακή συμφόρηση για πάνω από 10 χλμ., Pol. Ο λοχαγός Newin Sunthornvanich από το αστυνομικό τμήμα του Pong είπε στο The Pattaya News. Οι υπηρεσίες διάσωσης βρήκαν ένα μαύρο BMW 530 sedan καρφωμένο κάτω από το φορτηγό. Μέσα στα συντρίμμια της BMW βρισκόταν το θύμα της Ταϊλάνδης, ο κ. Kritsada Phayungphon, 31 ετών. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο από την αστυνομία λόγω πολλαπλών τραυματισμών.

Μια έρευνα ανακάλυψε αργότερα ότι το θύμα ήταν ο γνωστός ιδιοκτήτης μιας μεγάλης οικιστικής περιουσίας. Ο οδηγός του φορτηγού, ο κ. Apisak Phrakhamchanthuk, 41, ισχυρίστηκε στην αστυνομία του Huay Yai ότι προσπαθούσε να κάνει αναστροφή όταν το θύμα έπεσε ξαφνικά πάνω του. Πρόσθεσε ότι ο δρόμος ήταν ελάχιστα ορατός λόγω του κακού φωτισμού του δρόμου, που απέδωσε πολλά στο ατύχημα.

Πολ. Ο καπετάνιος Newin είπε στο The Pattaya News ότι θα εξετάσει το υλικό CCTV και θα ελέγξει τα φώτα γύρω από τη σκηνή του ατυχήματος για να προσδιορίσει εάν ο ισχυρισμός του οδηγού φορτηγού ήταν αληθινός ή όχι.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.