Η αστυνομία της Πατάγια συνεχίζει τις έντονες περιπολίες για την εξάλειψη των παράνομων δραστηριοτήτων

Πατάγια -

Μια συνδυασμένη ομάδα εθελοντών, αξιωματούχων της πόλης και αστυνομικών αναπτύχθηκε γύρω από την Πατάγια χθες, 12 Οκτωβρίου, σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν την ειρήνη και να εξαλείψουν τις παράνομες δραστηριότητες στην πόλη κατά τη διάρκεια ενός τετραήμερου Σαββατοκύριακου.

Το παρατεταμένο Σαββατοκύριακο κυμαινόταν από σήμερα, 13 Οκτωβρίου (6η επέτειος από τον θάνατο της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας Βασιλιά Bhumibol Adulyadej The Great), έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Για την καταστολή των εγκλημάτων, η αστυνομία της Πατάγια είχε αυξήσει τις περιπολίες και τις τυχαίες έρευνες σε χώρους νυχτερινής διασκέδασης, εστιάζοντας στα παράνομα ναρκωτικά και τα όπλα. Αυτή η προσπάθεια οδηγήθηκε επίσης εν μέρει από την τραγική σφαγή σε έναν παιδικό σταθμό στο Nong Bua Lamphu όπου δεκάδες παιδιά και ενήλικες δολοφονήθηκαν ανελέητα.

Στη συγκέντρωση στην προβλήτα Μπαλί Χάι χθες συμμετείχαν περίπου 449 αξιωματικοί. Έλαβαν μια σύντομη ενημέρωση από ανώτερους αξιωματικούς προτού αναπτυχθούν στην πόλη σε οργανωμένες ομάδες για να αποτρέψουν πιθανές παράνομες δραστηριότητες.

Ένας από τους πολλούς στόχους χθες ήταν η Pattaya Walking Street, η οποία ήταν το κύριο hot spot. Ο Κυβερνήτης του Chonburi, κ. Tawatchai Srithong και ο δήμαρχος της Pattaya, Poramase Ngampiches, συνόδευσαν τα στρατεύματα για να επισκεφθούν την περιοχή και να χαιρετήσουν τους χειριστές και τους φρουρούς του χώρου, λέγοντάς τους να είναι ευγενικοί με τους πελάτες και να αποφεύγουν κάθε είδους καυγάδες.

Ο δήμαρχος τόνισε στους χειριστές ότι θα υπάρχουν πολλοί επισκέπτες κατά τη διάρκεια αυτού του μεγάλου Σαββατοκύριακου, επομένως ήθελε κάθε χώρος να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Η επιχείρηση πήγε καλά, αλλά η αστυνομία της Πατάγια δεσμεύτηκε να συνεχίσει τις έντονες περιπολίες για να σταματήσει τα εγκλήματα στην περιοχή.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.