Ημέρες αφαίρεσης ομπρέλας, πωλητή και καρέκλας παραλίας δοκιμών Jomtien κάθε μήνα

Παραλία Jomtien -

Παρά τα μηνύματα στα ταϊλανδικά και ξένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρόσφατα, πολλοί άνθρωποι πιάστηκαν απρόθυμοι όταν επισκέφτηκαν την παραλία Jomtien σήμερα, 12 Οκτωβρίου, για να βρουν κανένα σημάδι ότι δεν υπήρχαν ποτέ ομπρέλες, ξαπλώστρες ή πωλητές.

Αυτό είναι μέρος μιας δοκιμής του δημάρχου της Pattaya, Poramese Ngampichet, ο οποίος έχει υποσχεθεί μια ημέρα φιλική προς το περιβάλλον μία φορά το μήνα, όπου η παραλία είναι απολύτως φυσική. Αυτό συνέβαινε τακτικά στην παραλία Pattaya και σε περιοχές όπως το Hua Hin και το Cha Am, αλλά όχι στην παραλία Jomtien πολύ πριν από την πανδημία.

Η αντίδραση στην αφαίρεση ήταν πολική και ανάμεικτη, με πολλούς αναγνώστες της Ταϊλάνδης να λένε ότι ήταν υπέροχη και την υποστήριξαν. Οι αγγλόφωνοι αναγνώστες ήταν λιγότερο θετικοί, με πολλούς να εκφράζουν ανησυχία για τους πωλητές ή να επισημαίνουν ότι η μέση ηλικία των επισκεπτών παραλίας από αλλοδαπούς ήταν μεγαλύτεροι που ήθελαν τη σκιά και τις υπηρεσίες από τους πωλητές της παραλίας και είχαν περάσει τις μέρες που κάθονταν σε μια πετσέτα θαλάσσης στον ήλιο .

Προς το παρόν, ωστόσο, η φυσική ημέρα θα συνεχιστεί, λέει ο δήμαρχος της Πατάγια τουλάχιστον μία φορά το μήνα με προειδοποίηση για το πότε θα συμβεί. Τι πιστεύετε για αυτό; Θα χρησιμοποιήσουμε τα αποτελέσματα ως μέρος της εβδομαδιαίας σειράς αναγνωστών talkback και θα συγκεντρώσουμε τα σχόλια την επόμενη εβδομάδα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/