Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα συμμετάσχει στην APEC 2022 στην Μπανγκόκ τον Νοέμβριο

Εθνική -

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συμφώνησε να συμμετάσχει στην Οικονομική Συνεργασία Ασίας-Ειρηνικού (APEC 2022) στην Μπανγκόκ τον Νοέμβριο, ανέφερε το τμήμα ασφαλείας της Ταϊλάνδης την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την έκθεση, το Υπουργείο Εξωτερικών διέταξε την ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένου του στρατού και της αστυνομίας, να προετοιμαστούν για τη διαχείριση της ασφάλειας πριν από τη συνάντηση των παγκόσμιων ηγετών μεταξύ 18ης και 19ης Νοεμβρίου.

Ο Ρώσος Πρόεδρος έχει ήδη αποδεχτεί την πρόσκληση της Ταϊλάνδης, ενώ η παρουσία του Κινέζου Προέδρου Σι Τζινπίνγκ εξακολουθεί να εκκρεμεί επιβεβαίωση και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επιβεβαίωσε ότι θα στείλει εκπρόσωπο εκ μέρους του.

Ο Στρατηγός Chalermpol Srisawasdi, Αρχηγός Άμυνας των Βασιλικών Ενόπλων Δυνάμεων της Ταϊλάνδης, αποκάλυψε στο Associated Press ότι το τμήμα ασφαλείας προετοίμαζε το σχέδιο ασφαλείας από τότε που το αεροσκάφος εισήλθε στον εναέριο χώρο της Ταϊλάνδης, καθώς και συνεργαζόμενος με τοπικούς και διεθνείς τομείς για τη διατήρηση της ασφάλειας και ασφάλεια για τους ηγέτες και τους εκπροσώπους του κόσμου καθ' όλη τη διάρκεια της συνάντησης.

Επιπλέον, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πρόσθετες διακοπές 16 – 18 Νοεμβρίου στην Μπανγκόκ, στο Νονταμπούρι και στο Σαμούτ Πράκαν για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και τη διατήρηση της αποτελεσματικής ασφάλειας όλων των συμμετεχόντων στη συνάντηση.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.