Απολαύστε αυθεντικό ινδικό φαγητό στο παλαιότερο Tandoori and Curry Restaurant Ali Baba της Pattaya

Πατάγια-

Το Pattaya News είχε πρόσφατα τη χαρά να επισκεφθεί το Ali Baba, το παλαιότερο ινδικό εστιατόριο Tandoori and Curry της Pattaya που βρίσκεται και βρίσκεται εύκολα στην κεντρική Pattaya.

Προσφέροντας μια αυθεντική αλλά και με μοντέρνα ινδική εμπειρία, το εστιατόριο διαθέτει επίσης εκτεταμένες διακοσμήσεις και παραδοσιακή ενδυμασία για την εξυπηρέτηση του προσωπικού για υπέροχο φαγητό. Η ατμόσφαιρα κατά την άφιξή σας στο εστιατόριο πολλαπλών επιπέδων είναι πρώτης κατηγορίας με φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό έτοιμο να σας υποδεχτεί με φροντίδα και ευγενική εξυπηρέτηση.

Το Ali Baba ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από τριάντα χρόνια και ως αποτέλεσμα είναι το παλαιότερο και αναμφισβήτητα πιο διάσημο ινδικό εστιατόριο Tandoori και Curry της Pattaya. Είναι ένα οικογενειακό εστιατόριο και πάντα περηφανεύεται για ένα ολοκληρωμένο και νόστιμο μενού με μια ποικιλία από επιλογές και πιάτα. Εκτός από το Tandoori και το Curries, το εστιατόριο διαθέτει επίσης Thali, ινδικό κινέζικο φαγητό, νότιο ινδικό φαγητό και πολλά άλλα. Το πλήρες μενού μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Το Ali Baba είναι εύκολο να το βρείτε, στην κεντρική Pattaya Klang (Δρόμος) μόλις ένα λεπτό με τα πόδια από την παραλία Pattaya.

Το εστιατόριο είναι ανοιχτό από τις 11:11 έως τις 55:XNUMX καθημερινά, επτά ημέρες την εβδομάδα. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρέχουν catering, εκδηλώσεις και να φιλοξενούν ιδιωτικά πάρτι, γενέθλια και συναντήσεις.

Για το μενού τους και περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ιστοσελίδα τους εδώ.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά στο 038 361 620.

Διεύθυνση: 1/13-14 Pattaya Klang Rd. Απέναντι από το Basaya Beach Hotel

Το προσωπικό μας στο The Pattaya News είχε τη χαρά να δοκιμάσει μια ποικιλία από πιάτα και όλα ήταν νόστιμα, ακόμα κι αν μερικά ήταν άγνωστα στο ταϊλανδέζικο προσωπικό μας. Χωρίς άλλο αντίο, ας ρίξουμε μια ματιά στις φωτογραφίες από την επίσκεψη καθώς οι εικόνες μιλούν πραγματικά ένα εκατομμύριο λέξεις. Ο Ali Baba ελπίζει να σας δει στο πολύ εγγύς μέλλον.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/