Έρχεται σύντομα στην Pattaya: Capone's Pizza, υπέροχο φαγητό που υποστηρίζει έναν σπουδαίο σκοπό

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Μερικοί από τους αναγνώστες μας μπορεί να είναι εξοικειωμένοι με Τα γεύματα του Καπόνε, ο οποίος ακόμη και πριν από την πανδημία του Covid δραστηριοποιούνταν για να βοηθήσουν όσους είχαν μεγαλύτερη ανάγκη στην Ταϊλάνδη και την Πατάγια.

Ο ιδρυτής, Brian Presson, και οι συνεργάτες του ξεκινούν σύντομα μια νέα προσπάθεια, Η πίτσα του Capone, που θα έχει νόστιμα ζυμαρικά και πίτσα από την 1η Νοεμβρίου, αλλά στην οποία σημαντικό μέρος των κερδών θα πάει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Ταϊλάνδης με τα γεύματα του Καπόνε. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον Brian και την ιστορία του και τα γεύματα του Capone επισκεπτόμενοι το Facebook και βλέποντας την καρφιτσωμένη ανάρτηση εδώ.

Η Capone's θα φτιάχνει πίτσα με 100 τοις εκατό εισαγόμενα συστατικά από την Ιταλία, όπως αλεύρι, τυρί και γαρνιτούρες που δεν θα κόβουν τις γωνίες για ποιότητα και γεύση. Ένα μεγάλο μέρος των κερδών θα πάει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Ταϊλάνδης από τα γεύματα του Καπόνε όπως αναφέρθηκε. Ο Capones σχεδιάζει να παραδώσει πλήρεις πίτσες ή ανά φέτα, με ελάχιστη 2 φέτες. Θα έχουν επίσης ζυμαρικά, διάσημα κεφτεδάκια και φτερούγες κοτόπουλου. Οι Capones θα έχουν φαγητό σε εσωτερικούς χώρους, ωστόσο, θα επικεντρώνονται κυρίως στην παράδοση.

Η πίτσα του Capone θα είναι ρωμαϊκού τύπου τετράγωνη πίτσα, αμερικανικού τύπου με 100 τοις εκατό εισαγόμενα συστατικά όλα φυσικά. Με λίγα λόγια, είναι αμερικανοποιημένη ρωμαϊκή πίτσα.

Τα γεύματα του Capone υπολογίζουν ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας έδωσαν περίπου 50,000 γεύματα σε άστεγους και οικογένειες που είχαν ανάγκη, αλλά τώρα επικεντρώνονται στα θύματα εμπορίας ανθρώπων καθώς και βοηθώντας με την ασφάλεια, την τοποθέτηση εργασίας, την εκπαίδευση και τη δωρεά σε φτωχούς ταϊλανδούς κατσικοτρόφους, κάνοντάς τους αυτάρκεις . Δίνουν επίσης σε άλλες τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Τα γεύματα του Capone δεν δέχονται δωρεές από το κοινό, όλη η φιλανθρωπία γίνεται από τον Brian και τη μητέρα του, Carole Capone.

Το Capone's ανυπομονεί να σας δει σύντομα εσάς και τους αγαπημένους σας ή να απολαύσετε τα νόστιμα γεύματά τους από το σπίτι.

Αναμένονται να είναι ανοιχτά γύρω στις αρχές Νοεμβρίου με υπηρεσίες παράδοσης στο Foodpanda και στο Grab πριν από αυτή την ημερομηνία. Θα παρέχουμε περαιτέρω ενημερώσεις εδώ, συμπεριλαμβανομένων της διεύθυνσης και των στοιχείων επικοινωνίας τους και σε μελλοντικά άρθρα όταν είναι ανοιχτά!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/