Συνελήφθησαν πολλοί αλλοδαποί και ένας Ταϊλανδός υπήκοος που φέρεται να εμπλέκονται σε εμπορία παιδιών στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένα ζευγάρι που φέρεται να διαχειριζόταν χώρο ψυχαγωγίας με εμπορία παιδιών συνελήφθη στην Πατάγια μαζί με δύο αλλοδαπούς ύποπτους για σεξουαλικούς παραβάτες παιδιών.

Το ζευγάρι, μια υπήκοος Ταϊλάνδης ονόματι κα Α (ψευδώνυμο), 43 ετών, και ένας Βρετανός υπήκοος ονόματι κ. Τάκερ, 60 ετών, συνελήφθησαν χθες, 6 Οκτωβρίου, από την αστυνομία της Πατάγια για φερόμενη συμπαιγνία για τη λειτουργία κυκλώματος σεξουαλικής διακίνησης παιδιών και προσέλκυση ανηλίκων. για πορνεία μεταξύ πολλών άλλων κατηγοριών.

Μια αστυνομική έρευνα διαπίστωσε ότι οι δυο τους φέρεται να διατηρούσαν έναν άγνωστο χώρο ψυχαγωγίας στο Soi Buakhao στην Πατάγια για να εκμεταλλευτούν ανηλίκους για πορνεία. Η επιχείρηση αυτή ήρθε μετά την Πολ. Ο στρατηγός Surachate "Big Joke" Hakparn, Βοηθός Επίτροπος της Αστυνομίας, τόνισε στην αστυνομία του Chonburi και της Pattaya να περιορίσουν τα ζητήματα εμπορίας ανθρώπων στην επαρχία.

Επιπλέον, δύο αλλοδαποί ύποπτοι, συμπεριλαμβανομένου του κ. Michael, ενός 49χρονου Αμερικανού, και του κ. Jane, ενός 55χρονου Γερμανού, συνελήφθησαν για φερόμενη αγορά σεξουαλικών υπηρεσιών από ανηλίκους. Οι ταυτότητες και των τεσσάρων υπόπτων αποκρύφθηκαν από την αστυνομία της Πατάγια εν αναμονή της έρευνας.

Πολ. Ο υποστράτηγος Itthipol Ittisarnronnachai, Ανώτατος Διοικητής της Αστυνομικής Περιφέρειας 2, τόνισε σε όλους τους φορείς εκμετάλλευσης χώρων διασκέδασης να αποφύγουν την εμπορία ανθρώπων και να επιτρέψουν την πρόσβαση σε άτομα κάτω των 20 ετών.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.