Ασιατικοί Αγώνες κλειστού χώρου και πολεμικές τέχνες που φιλοξενούνται στην Ταϊλάνδη για να προσθέσουν δημοφιλή αθλήματα βόλεϊ και μπάντμιντον για να προσελκύσουν κοινό από την Ταϊλάνδη και το ξένο το 2023

Εθνική -

Οι Ασιατικοί Αγώνες Εσωτερικού και Πολεμικών Τεχνών (AIMAG) σχεδιάζουν να προσθέσουν περισσότερα δημοφιλή αθλήματα στην τρέχουσα τάση το 2023 για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού και να προσελκύσουν περισσότερους τουρίστες, τόσο από την Ταϊλάνδη όσο και από ξένους.

Ο Chaiyaphak Siriwat, Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Συμβουλίου της Ασίας (OCA), είπε στο Associated Press μετά τη συνεδρίαση του OCA στην Πνομ Πενχ της Καμπότζης, στις 4 Οκτωβρίου ότι τα μοντέρνα αθλήματα όπως το βόλεϊ και το μπάντμιντον θα παρουσιαστούν στην AIMAG που φιλοξενείται στην Ταϊλάνδη το επόμενο έτος. προσελκύουν κοινό της Ταϊλάνδης καθώς και διεθνείς τουρίστες που θα αγόραζαν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν τον αθλητικό αγώνα.

Το 6ο AIMAG επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 19 Μαρτίου 2022, στην επαρχία Μπανγκόκ και Τσονμπούρι, αλλά αναβλήθηκε για τις 17-26 Νοεμβρίου 2023, λόγω της πανδημίας Covid-19.

Οι αθλητικοί αγώνες περιλαμβάνουν στίβο κλειστού χώρου, αθλήματα cue, μπόουλινγκ, χορό, σκάκι, σάλας σάλας, αθλήματα roller, αναρρίχηση βράχου, κολύμβηση μικρής διάρκειας, πυγμαχία, jujitsu, BMX, takraw, kurash, floorball, netball, taekwondo, χόκεϋ εσωτερικού χώρου, καράτε, e -αθλητισμός, μπάντμιντον, pencak silat, cheerleading, sambo, κωπηλασία εσωτερικού χώρου, βόλεϊ, 3×3 μπάσκετ, πάλη, kickboxing, ξιφασκία, kabaddi, roller ski, άρση βαρών, Baseball5, καθώς και teqball και αεροπορικά αθλήματα (drones εσωτερικού χώρου) ως αθλήματα επίδειξης.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφειτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.