Γερμανός τρακάρει το σεντάν του σε τρεις μοτοσυκλέτες και ένα ακίνητο αυτοκίνητο στην Πατάγια

Πατάγια -

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Γερμανός συγκρούστηκε με το sedan του με τρεις μοτοσικλέτες και ένα ακινητοποιημένο όχημα στην Πατάγια.

Η αστυνομία της Pattaya ταξίδεψε στον τόπο του ατυχήματος στο Soi Buakhao για να ελέγξει έναν Γερμανό οδηγό που φέρεται να τράκαρε το λευκό του σεντάν Mazda σε άλλο σεντάν χθες το βράδυ, 5 Οκτωβρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν τον άνδρα ή να τον βάλουν να εξηγήσει την πλευρά του συμβάντος, επειδή φαινόταν είτε μεθυσμένος είτε ασταθής, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας. Από το ατύχημα δεν τραυματίστηκε.

Στη συνέχεια, η αστυνομία της Πατάγια ρώτησε έναν άλλο διάδικο και μάρτυρα, τον κ. Panupong Kasempochsiriku, 50 ετών, τι είχε συμβεί. Ο Panupong δήλωσε ότι είδε τον Γερμανό οδηγό να τρακάρει ξαφνικά σε τρεις μοτοσικλέτες πριν χτυπήσει την πλευρά του σεντάν του Panupong που πάρκαρε στο δρόμο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ο Γερμανός οδηγός, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε από την αστυνομία της Πατάγια, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για τεστ αλκοόλ. Η αστυνομία δεν έδωσε λεπτομέρειες για το ποιες νομικές κατηγορίες θα ασκηθούν σε βάρος του οδηγού.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.