Πλημμύρες αναφέρθηκαν σε αρκετές περιοχές της Πατάγια σήμερα το απόγευμα

Πατάγια -

Αρκετές περιοχές της Πατάγια πλημμύρισαν μετά από μια δίωρη βροχόπτωση που έπληξε την πόλη αργά σήμερα το απόγευμα, 3 Οκτωβρίου.

Οι περιοχές που επλήγησαν ήταν κυρίως η Pattaya Second Road, η Beach Road, η North Pattaya Road, η Sukhumvit Road και η South Pattaya Road.

Η στάθμη του νερού σε ορισμένες περιοχές ήταν τόσο υψηλή που ο δρόμος έγινε αδιάβατος για μοτοσικλέτες, σύμφωνα με την τροχαία της Πατάγια. Έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση αναφέρθηκε σε ολόκληρη την πόλη λόγω των πλημμυρών, παρόλο που ορισμένες αναφορές ανέφεραν ότι τα νερά των πλημμυρών υποχώρησαν αισθητά πιο γρήγορα από την προηγούμενη φορά.

Ο δήμαρχος της Πατάγια, Poramase Ngampiches, είπε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το σχέδιό του να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις των πλημμυρών, ζητώντας από τους εργάτες της πόλης να καθαρίζουν τακτικά τις αποχετεύσεις, φαινόταν να λειτουργεί, καθώς οι περισσότερες περιοχές είδαν βελτιώσεις στην ταχύτητα αποστράγγισης των όμβριων υδάτων.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.