Συγχαρητήρια στη «Nune» από την Πατάγια που αναδείχθηκε Miss Hooters Thailand

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Η Pattaya News θα ήθελε να στείλει τα συγχαρητήριά μας στη «Nune» από τους Pattaya Hooters για την ανάδειξη Miss Hooters Thailand χθες το βράδυ, 30 Σεπτεμβρίου, στον τελικό της Μπανγκόκ.

Αυτός ήταν ο πρώτος πλήρης διαγωνισμός ομορφιάς Miss Hooters από το 2019 λόγω του κλεισίματος και των εντολών της πανδημίας Covid-19.

Η Nune κέρδισε άλλες οκτώ φιναλίστ με περισσότερες από 3,500 ψήφους για να αναδειχθεί Miss Hooters Thailand.

Νικητής: Νο. 9 K.Nune από το Hooters Pattaya
Ο 1ος επιλαχών: Νο. 8 K.Ness από το Hooters Phuket
Η 2η επιλαχούσα: Νο 2 K.Nest από την Hooters Nana

Η Nune κερδίζει ένα ταξίδι στο Μπαλί και έως και 100,000 μπατ Ταϊλάνδης καθώς και μια ευκαιρία να διαγωνιστεί στο Miss Hooters Worldwide στις ΗΠΑ στο εγγύς μέλλον.

Συγχαρητήρια στη Nune!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/