Σωροί απορριμμάτων στις ακτές στις παραλίες της Πατάγια λόγω των ισχυρών ανέμων και των πρόσφατων καταιγίδων

Πατάγια -

Η κεντρική παραλία της Πατάγια ήταν γεμάτη από ένα μακρύ ίχνος σκουπιδιών που είχε ξεβραστεί στην ξηρά λόγω των ισχυρών ανέμων και των κυμάτων που έπληξαν την πόλη χθες, 29 Σεπτεμβρίου.

Ο άνεμος και τα κύματα ήταν παρακλάδια της καταιγίδας Noru, η οποία ως επί το πλείστον έχασε απευθείας την Pattaya και χτύπησε τον Βορρά, αλλά οδήγησε σταθερές ριπές αέρα, μερικές αρκετά ισχυρές.

Τα σκουπίδια αποτελούνταν από πλαστικές σακούλες, μπουκάλια αλκοολούχων ποτών, αφρό και κάθε είδους πλαστικά ποτήρια, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του The Pattaya News. Τα δύσοσμα συντρίμμια παρασύρθηκαν στην παραλία από τους ισχυρούς ανέμους και κάλυψαν περίπου 2 χιλιόμετρα της παραλίας, αηδιάζοντας τους θαλασσοπόρους.

Οι κάτοικοι της Πατάγια στη Naklua και στο Dongtan ανέφεραν επίσης υψηλά επίπεδα συντριμμιών στις παραλίες, ειδικά κοντά στο Pratumnak Soi 5.

Ορισμένα σημεία της παραλίας έγιναν σκοτεινά λόγω των σκουπιδιών. Ακόμα κι αν η Πατάγια δεν επηρεάστηκε άμεσα από τις βόρειες καταιγίδες, πολλοί κάτοικοι ανέφεραν θυελλώδεις ανέμους και ελαφρές βροχοπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματούχοι της πόλης της Πατάγια γνωρίζουν τα ζητήματα με τα σκουπίδια που, όπως λένε, ξεπλύθηκαν από τον ωκεανό και όχι από ντόπιους που άφησαν σκουπίδια στην παραλία και θα εργαστούν για την απομάκρυνσή τους αυτό το Σαββατοκύριακο.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.